Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Συνεχίζεται η στελέχωση του Kέντρου Υγείας Μαντουδίου

Μετά την επάνδρωση με νέο ψηφιακό Ακτινολογικό ,ήδη καλύφτηκαν και οι θέσεις Οδοντιάτρου  και Παιδιάτρου

Η στελέχωση του Κ.Υ. Μαντουδίου συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας των συμπολιτών της ευρύτερης περιοχής της β.κ.Εύβοιας ενώ με ανακοινωσή του,κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ που είχε επισκεφθεί το Κ.Υ. Μαντουδίου πρό ημερών είχε επισημάνει:

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Νίκο Σιόλια, τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρό και αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας.

Στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου ενημερώθηκαν για την θετική κατάληξη προκηρύξεων τριών μόνιμων γιατρών (παθολόγου, παιδιάτρου, οδοντιάτρου) που είχε προχωρήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τοποθετήθηκαν μετά από μήνες στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, καθώς και για την πιστοποίηση και λειτουργία ψηφιοποιημένου ακτινολογικού μηχανήματος, η χρηματοδότηση του οποίου είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2017. Παράλληλα επισημάνθηκε η ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας με ένα γιατρό καρδιολόγο, με τουλάχιστον 3 οδηγούς ασθενοφόρων και η ελλειμματική λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου, το οποίο πρέπει να άμεσα να λειτουργήσει με τρόπο που να καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Επίσης στις άμεσες προτεραιότητες είναι και η συντήρηση και οι επισκευές του Κτηρίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.