Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός όλων μας!


Από:Γιώτα Σεγκούνα

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν στα social media ανηθικολογίες οι οποίες ρίχνουν λάσπη σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα,την ακλόνητη αλυσίδα που έχει στηθεί για να καταφέρει ο τόπος να ορθοποδήσει στη μεγαλύτερη καταστροφή που έχει υποστεί εν καιρώ ειρήνης.


Διαδίδεται ότι στις προμήθειες που καταφτάνουν στο Μαντούδι γίνεται πλιάτσικο οπότε δεν θα φτάσουν ποτέ στους πληγέντες.

Αυτά είναι ασύστολα ψευδή που σκοπό έχουν να αναστείλουν, ακόμα και να μπλοκάρουν αυτή την τεράστια προσπάθεια όλων των Ελλήνων,της τοπικής αυτοδιοίκησης,των συλλόγων,των κατοίκων και των εθελοντών από όλα τα χωριά ,που παρόλο που ο χρόνος σταμάτησε ξαφνικά έχουν όλοι μαζί συσπειρωθεί για μια γιγαντιαία πράξη αλληλοβοήθειας και ανθρωπισμού.


Τα τρόφιμα και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης καθώς και ρούχα-κλινοσκεπάσματα που καταφθάνουν στο Μαντούδι, βρίσκονται σε χώρους κλειστούς, γίνονται καθημερινά καταμετρήσεις και φεύγουν για τις κοινότητες των χωριών κατόπιν ζήτησης του προέδρου της εκάστοτε κοινότητας.


Όλοι εσείς που δηλητηριάζετε το νόημα αυτής της μεγάλης αρετής και ικανότητας που ονομάζεται ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να λέγεστε ανθρωπιστές, φιλεύσπλαχνοι , ακόμα και άνθρωποι


" Η καρδιά του ανθρώπου είναι ένα κουβάρι κάμπιες. Φύσηξε Χριστέ μου ,να γίνουν πεταλούδες 

"Νίκος Καζαντζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.