Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Επίσκεψη Τσίπρα σήμερα, στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές του Δήμου μας


Στο μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια, που συνεχίζει να κατακαίει ανεξέλεγκτη για τρίτη ημέρα, περιοδεύει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία έφτασε ήδη στη Λίμνη Ευβοίας, όπου είχε συνάντηση και ενημερώνεται για τη δραματική κατάσταση στην περιοχή από στελέχη του Λιμενικού και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

H μάχη με τις φλόγες

Τα ξημερώματα εκκενώθηκαν ακόμη δύο χωριά στη Β. Εύβοια και συγκεκριμένα οι οικισμοί Αμέλαντες και Κεραμειά, που βρίσκονται βορειότερα από το μέτωπο του Δρυμώνα, του Οσίου Όσιο Δαυίδ και της ζώνης άμυνας στο χωριό Κουρκουλοί. Στις 7:30 λόγω απειλητικής φοράς της πυρκαγιάς, δόθηκε εντολή εκκένωσης και του χωριού Κεχριές.

Συνολικά έχουν εκκενωθεί από την έναρξη της φωτιάς 15 χωριά. Τις προηγούμενες ημέρες εκκενώθηκαν, με εντολή της Πυροσβεστικής, τα χωριά και οι οικισμοί Ρετσινόλακκος, Καλαμούδι, Χρόνια, Σηπιάδα, Κουρκουλοί, Σκεπαστή, Δαμιά, Όσιος Δαυίδ, Κούλουρος, Μαρούλι, Ροβιές και Παλαιοχώρι, Αμέλαντες και Κεραμειά. Στα περισσότερα χωριά, μετά την εκκένωσή τους, οι φλόγες πέρασαν μέσα από αυτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.