Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ο Δήμαρχος Γ.Τσαπουρνιώτης, στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στο Καρπενήσι

 

Η καρδιά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «χτύπησε» για ένα διήμερο –Παρασκευή(11/11/) και Σάββατο (12/11) στο Καρπενήσι όπου πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας (μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας ) παρουσία 22 Δημάρχων και 80 Αυτοδιοοικητικών αλλά και Υπουργών και Υφυπουργών της Κυβέρνησης.

Στο Συνέδριο της ΠΕΔ που πραγματοποιείται την Παρασκευή 11 και το Σαββατο 12 Νοεμβρίου στο Καρπενήσι, βρίσκεται ο δήμαρχος Μαντουδιου-Λιμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιωτης ο οποιος παρακολουθεί ανελλιπώς τις τοποθετήσεις όλων των συνέδρων και κεντρικών ομιλητών. Ο κ. Τσαπουρνιωτης αφου άκουσε με προσοχή τα όσα ανέφερε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας έθεσε δυο θέματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:  https://www.facebook.com/100000505456470/videos/5699034246891347/

Το  θέμα της αποκομιδης τω απορριμμάτων που γίνεται από τους δήμους, οι οποιοι ομως δε μπορούν να αντεπεξέλθουν οταν εχουν προσωπικό με διμηνες συμβάσεις εργασίας και κάθε φορα που λήγουν αυτές οι συμβάσεις οι ίδιοι άνθρωποι δεν έχουν την ευκαιρία να ξανά κάνουν αίτηση και να προσληφθούν, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.