Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ερέτρια - Μαντούδι 1-2 για την Α’ ΕΠΣΕ:


Το Μαντούδι κέρδισε τον Απόλλωνα στην Ερέτρια 2-1, για τη 15η αγωνιστική της α’ κατηγορίας Εύβοιας.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 10′, με τον Μαναρίτσα να μην κατορθώνει να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε, το οποίο απέκρουσε ο Ναβροζίδης, με τους Απολλωνιστές τελικά να καταφέρνουν να προηγηθούν εκείνοι με πλασέ του Παναγιώτου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα. Η Αναγέννηση έφερε το ματς ‘στα ίσα’ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζουζουλή. Στην επανάληψη το ματς ήταν αμφίρροπο, με το Μαντούδι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κυνηγά την ανατροπή στο σκορ, κάτι το οποίο έγινε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κουβούση να τροφοδοτεί τον Ζουζουλή ο οποίος με ψύχραιμο τελείωμα σκόραρε ξανά και χάρισε το -τέταρτο στη σειρά- ‘τρίποντο’ στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Πασχαλίδης-Ρουμπής

ΓΚΟΛ: 25′ Παναγιώτου-45′ & 90’+3′ Ζουζουλής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Ανδρέας Σάννης): Ναβροζίδης, Ι. Κιάκης (90′ Τρεγκάι), Θανάσι, Τοουρφέ, Μολές, Μέτσιο, Θ. Συκάς, Λ. Κιάκης (46′ Α. Κικίδης), Μήτρου (52′ Κριτσιώτης), Ρούσσος, Παναγιώτου (40′ Τάγκας).

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Μορφούλης (16′ Βούλγαρης λ.τ.), Καλλίτσης, Λιάκος, Ζουζουλής, Κουβούσης, Μαναρίτσας, Τσούμαρης, Στεργίου (90’+2′ Καντζούρας), Μπόνος, Ντεγιάννης (74′ Τσικτσίρης).

 eviasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.