Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης, στο Forum Αργυρούπολης για το περιβάλλον

 

Μεγάλη τιμή η πρόσκληση για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Forum του ΣΠΑΥ.Παρουσία κορυφαίων Υπουργών,Βουλευτών όλων παρατάξεων και Δημάρχων από όλη την Ελλάδα ανέπτυξα τις θέσεις κ τις προτάσεις για την επόμενη μέρα μετά την μεγάλη καταστροφή! Συνεχίζουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, ανέφερε ο δήμαρχος σε ανακοίνωσή του!

 
Ο Δήμαρχος Μαντουδίου -Λίμνης- Αγ.Αννας  Γ.Τσαπουρνιώτης, συμμετείχε  στο κορυφαίο Forum Αργυρούπολης για το περιβάλλον,  σε ένα διήμερο διαλόγου και προτάσεων.

7 Υπουργοί, 40 Δήμαρχοι από όλη την Ελλάδα και συνολικά πάνω από 100 καταξιωμένοι και διακεκριμένοι ομιλητές (Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων κ.α.) συμμετείχαν ενεργά στο κορυφαίο Forum για το περιβάλλον – που έχει γίνει θεσμός – από τον μεγαλύτερο περιβαλλοντολογικό σύνδεσμο της χώρας, το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, με τίτλο

«Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας –
Η επόμενη ημέρα».

Καινοτομία του 2ου FORUM είναι ότι είχε διήμερη διάρκεια και αποτελείτο από 10 τραπέζια διαλόγου με απώτερο στόχο την ουσιαστική και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων όλων των συνεργαζόμενων φορέων και Δήμων, συνδιαμορφώνοντας την περιβαλλοντική ατζέντα της επόμενης ημέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.