Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Οι περιοδείες του υποψηφίου Βουλευτή Ευβοίας ΜεΡΑ25, Δημήτρη Αλεξίου



ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜεΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ Αλεξίου Δημητρίου


17/05/2023

Ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ¨ΜεΡΑ25 – Συμμαχία για τη ρήξη¨ Δημήτρης Αλεξίου περιόδευσε την Ιστιαία και επισκέφτηκε Τράπεζα Πειραιώς, ΕΦΚΑ και Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης Ιστιαίας.



Προβλήματα λόγω ελλείψεων

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκαν διαχρονικές ευθύνες τόσο των σημερινών όσο και των παλαιότερων κυβερνώντων, αφού με τις πολιτικές τους ευθύνονται για την αποψίλωση απο επιστημονικό προσωπικό (ελλείψεις σε ειδικότητες κτηνιάτρου και γεωπόνου του Δημοσίου). Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο υπάλληλοι που παραμένουν είναι διοικητικών καθηκόντων.

Υποστελεχωμένη η Βόρεια Εύβοια

Χωρίς επιστημονική υποστήριξη και οι υπηρεσίες στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας. Με αυτές τις βασικές ελλείψεις πως θα ανακάμψουν κτηνοτροφία- γεωργία – μελισσοκομία μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2021; Υποστελεχωμέναπαραμένουν και τα Δασαρχεία Ιστιαίας και Λίμνης από μόνιμους δασολόγους.Φτάνει πια με τον εμπαιγμό. Οι υποψήφιοι του ΜεΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ απαιτούμε¨

· Άμεσους μόνιμους διορισμούς γεωπόνων –κτηνιάτρων -δασολόγων σε όλο το Νομό . Μετατροπή των συμβασιούχων δασολόγων σε μόνιμους υπαλλήλους δασαρχείων.

· Ικανοποίηση των αιτημάτων των δασεργατών - ρετσινάδων για την φροντίδα του νέου δάσους και για την συγκράτηση του κόσμου στη περιοχή.

· Ειδικό Πρόγραμμα πραγματικής Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας .Με πραγματικήδιαβούλευση με τον Λαό της περιοχής .Όχι σαν το φιάσκο του διαζώματος κ. Μπένου.

Αισιοδοξούμε στην υπερψήφιση του ψηφοδελτίου μας για μια ισχυρή παρουσία στη Βουλή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.