Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Κόβουν το δρόμο στο Προκόπι- Σάββατο 6 Μάη 10:00π.μ

Χθες Πέμπτη 4 Μάη πραγματοποιήθηκε ΚΟΙΝΗ σύσκεψη φορέων της ευρύτερης περιοχής του Μαντουδίου, με βασικό ζήτημα το επείγον πρόβλημα της υγείας!
Το βασικό θέμα που αφορούσε το κάλεσμα, είναι το πάγιο ζήτημα των κατοίκων του δήμου μας για λειτουργία του σταθμού ΕΚΑΒ στην Δάφνη και την επαρκή στελέχωση του κέντρου υγείας Μαντουδίου. Μέσα από την συζήτηση αναδείχτηκαν και πολλά άλλα προβλήματα και ελλείψεις που αντιμετωπίζει η περιοχή όσο και οι μεγάλες ευθύνες κυβέρνησης –περιφέρειας και δήμου.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κινητοποίηση των ρετσινάδων για να αναδειχτεί και εκεί το αίτημα για ΕΚΑΒ στην περιοχή αλλά και να στηρίξουμε τους συναδέλφους ρετσινάδες στα δίκαια αιτήματα τους.


ΠΡΩΤΟΣ σταθμός του αγώνα μας, είναι η συμμετοχή στο μπλόκο των συναδέλφων το Σάββατο 6/5. 

Όλοι το Σάββατο 6 Μάη στο Προκόπι 10:00π.μ κόβουμε την Εύβοια στα δυο, στήνουμε ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΩΝΑ με κάθε τρόπο με κάθε μέσο.

Το επόμενο διάστημα, θα συνεχίσουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες μας με όλους τους τρόπους και τις μορφές, για να γίνουν πράξη, τα δίκαια αιτήματά μας


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Σωματεία: Ρητινοκαλλιεργιτών Δασεργατών Ευβοίας, Εργαζομένων ΤΕΡΝΑ Λευκόλιθοι, Συνταξιούχων ΙΚΑ Ευβοίας, ΟΤΑ Ευβοίας, Εμπορικός ΣύλλογοςΜαντουδίου, ΔΑΣΕ Προκοπίου- Δαφνούσα, ΔΑΣΕ Κουρκουλών, Αθλητικοί Σύλλογος:ΑΕΚ Κηρίνθου, Δόξα Προκοπίου ΟΓΕ: Μαντουδίου, Εργαστήρι Θεάτρων Ιοκάστη,

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

 

 

Κήρινθος05/05/2023





Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.