Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Γνωστοποιήθηκε από μέλη του Σωματείου στο Δ.Σ, ότι στάλθηκε έγγραφο του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ευβοίας προς την Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης – Αγ. Αννας, στον Προϊστάμενο του Τμήματος Προϋπολογισμού Λογιστηρίου και Προμηθειών

με κοινοποίηση στους Δήμαρχο και Γενική Γραμματέα με θέμα «Αυθαίρετη καθυστέρηση μισθοδοσίας προσωπικού ΙΔΟΧ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από τα ανωτέρω και μετά από διερεύνηση του θέματος,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

1.Την στάση του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ευβοίας και του Προέδρου αυτού κ. Βοργιά Δημήτριου, ως απαράδεκτη και αντισυναδελφική διότι στην ουσία αναπαράγει την προσωπική άποψη που έχει ο Δήμαρχος και η Γενική Γραμματέας του Δήμου για την καθ’ όλα άξια συναδέλφισα και Διευθύντρια του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Αννας.

2.Στην ανακοίνωσή του ο ανωτέρω Σύλλογος δεν αναφέρεται καθόλου στην απαξίωση της οικονομικής υπηρεσίας όπου με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής είναι διάσπαρτη και στις τρείς Δημοτικές Ενότητες με ότι αυτό συνεπάγεται, καθώς επίσης και στην έλλειψη του απαραίτητου εξειδικευμένου προσωπικού που χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία της.

3.Διανύουμε ήδη το τέταρτο έτος της θητείας την νυν δημοτικής αρχής χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κάνει οποιαδήποτε ενέργεια για την λύση αναφυόμενων προβλημάτων.

4.Ξεκαθαρίζουμε ότι οι εργαζόμενοι εγκαίρως είχαν ενημερωθεί για την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων τους για μια και μοναδική φορά λόγω της ελλείψεως προσωπικού.

5.Η καταβολή των δεδουλευμένων των συγκεκριμένων εργαζομένων θα γίνει όπως ενημερωθήκαμε σαν Σωματείο και όπως έχουν ενημερωθεί και οι ίδιοι, αντί στις 13 στις 27 κάθε μήνα. Η προαναφερόμενη διοικητική ενέργεια είναι καθ όλα νόμιμη και η υπηρεσία τηρεί απαρέγκλιτα την κείμενη νομοθεσία.

6.Καταδικάζουμε την συμπεριφορά του Προέδρου του συλλόγου Ο.Τ.Α Ν. Ευβοίας ο οποίος καλεί την Δημοτική Αρχή να διαφυλάξει την νομιμότητα στις υπηρεσίες του Δήμου και αναρωτιόμαστε σε ποια νομιμότητα αναφέρεται;



Θεωρούμε λοιπόν τις κινήσεις αυτές από μέρους του κ. Βοργιά, ως κινήσεις εντυπωσιασμού. Του συνιστούμε λοιπόν να συγκρατήσει την ψυχραιμία του και να μην συμπεριφέρεται ως ο μοναδικός υποστηρικτής των εργαζομένων του Νομού. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει εις βάρος των εργαζομένων, εξυπηρετώντας πολιτικά παιχνίδια.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΗΜΩΝ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.