Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Ο Γιάννης Καρατζούδης υποψήφιος στην Περιφέρεια με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου

 
Φίλοι μου φίλες ,
Σας ενημερώνω ότι μετά από βαθύ εσωτερικό αναστοχασμό, μετά από ερευνά και ερωτήσεις στους φίλους και φίλες μου, μετά από συζητήσεις με τον πολιτικό χώρο που ανήκω ,αλλά κύρια με την συζήτηση που έκανα με το επικεφαλή του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ << Η Στερεά Στο Επίκεντρο >> Με Επικεφαλή Τον Απόστολο Γκλέτσο.
 Πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην διαδικασία της εκλογικής μάχης για περιφερειακός σύμβουλος. Σαν άτομο όλοι ξέρετε την δυναμική μου στάση και την χρόνια ενασχόληση μου στα κοινά, είτε με τους συλλόγους ( Αθλητικούς , Πολιτιστικούς , Περιβαλλοντικούς , Κοινωνικούς , Συνδικαλιστικούς . Είτε με την Τοπική αυτοδιοίκηση είτε με την θάλασσα σαν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.
 Όλοι γνωρίζουμε καλά ότι από όποιο πόστο πέρασα εργάστηκα δυναμικά και με αυταπάρνηση δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Ένας από τους λόγους που δέχτηκα να συνεργαστώ με τον Απόστολο Γκλέτσο είναι .
 
Ο δυναμικός τρόπος διεκδίκησης και επίλυσης των θεμάτων και η καθαρότητα διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Και αυτό το απέδειξε στα χρονιά που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Φιλες φίλοι ζητάμε την δυναμική υποστήριξης σας , για να βάλουμε φρένο σε όλα τα άσχημα και ζημιογόνα σχέδια που εφάρμοσαν και σκέφτονται να εφαρμόσουν 
 
Οι Άνθρωποι της απερχόμενης Περιφερειακής Διοίκησης με Επικεφαλή τον Φάνη Σπανό. ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΥΒΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Και θα το αποδείξουμε ενωτικά και συλλογικά. Διεκδικώντας θεσμικούς πια ρόλους για τα συμφέροντα αυτού του τόπου μας και των συμπολιτών μας, Αλλά και όλης της Στερεάς Ελλάδας.

Γιάννης Καρατζούδης Αρχιτέκτονας Μηχανικός – Ποιητής – Στιχουργός.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.