Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Μαντούδι: "Αυτή τη φορά δεν ήταν φωτιά, αλλά χρώμα στον ουρανό της Β. Ευβοίας!"


100 χρώματα σκόνης
άπλωσαν στον ουρανό της Β. Εύβοιας τα παιδιά, στο πρώτο Colour Day Evia
! Οι συμμετοχές πολλές, ενώ πραγματοποιήθηκε και body painting!

Τη δραστηριότητα αυτή δημοσίευσε και η Ευβοϊκή Γνώμη στο τεύχος του Αυγούστου (10.08.) με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στη σελίδα 24.

"Παντοτινός στόχος μας η ελευθερία έκφρασης, η δημιουργικότητα και η συλλογικότηταδηλώνει η επικεφαλής της διοργάνωσης Εύα Λάμπρου, καλλιτεχνική διευθύντρια με έδρα το Βερολίνο.

"Με αρκετές δυσκολίες και πολύ επιμονή μπορέσαμε να στήσουμε και να συντονίσουμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Εύβοια! Ευχαριστούμε όχι μόνο τους γονείς και τα παιδιά για το ενδιαφέρον τους, αλλά και επαγγελματίες της περιοχής που στήριξαν την ιδέα.!

 

Το εναλλακτικό βιβλιοπωλείο της περιοχής, Εξώστης, διέθεσε τα χρώματα και πρόσφερε αναμνηστικά τετράδια ενώ το Garden All Day Cafe & Lounge Bar πρόσφερε ένα απολαυστικό έπαθλο φαγητού στον αρχηγό κάθε ομάδας με τη δυνατότητα επιλογής ενός ακόμη συμπαίκτη!

Στην ομάδα του Colour Day Evia συμμετείχαν εθελοντικά: 

Εύα Λάμπρου (Οργάνωση και γραφικός σχεδιασμός), Μαρία Τσιβίκα (Body Painting), Λένα Σπαθαριώτη (Διαιτησία ομάδων), Άλκηστις Λάμπρου (Επίβλεψη παιδιών), Λευτέρης Φραγκιαδάκης (Φωτογραφία)

 

Στα πλαίσια του Colour Day πραγματοποιήθηκε επίσης για πρώτη φορά στο Μαντούδι εργαστήριο για χειροποίητα κοσμήματα, το οποίο επιμελήθηκε η Μαρία Τσιβίκα.

Η Μαρία ασχολείται με βασικές τεχνικές μακραμέ και διάφορες δημιουργίες κοσμημάτων, κάτι που ενθουσίασε τις μικρές δημιουργούς.

Το εργαστήριο φιλοξένησε με χαρά το ΚΔΑΠ Μαντουδίου και τα παιδιά έφτιαξαν τις δικές τους καλοκαιρινές δημιουργίες με δωρεάν υλικά και χάντρες που χορήγησε το Βιβλιοπωλείο Εξώστης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.