Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση, του Γιάννη κατσιαμάκα

 

Αγαπητοί συμπολίτες της Λίμνης.
Τις τελευταίες ημέρες μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες βιώνετε ένα εχθρικό περιβάλλον στην όμορφη πόλη σας καθώς είσαστε εγκλωβισμένοι μέσα στις συμπληγάδες των παραγόμενων καθημερινών προβλημάτων.


Οι μεν - καταγγέλλουν τους δε και η Δημοτική αρχή απούσα από κάθε διάθεση μιας μίνιμουμ συνεννόησης.
Δίνει προτεραιότητα σε γιορτές και πανηγύρια ενώ η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στην πόλη μας , συγκρούεται με την έλλειψη υποδομών και οργανωμένου σχεδίου υποδοχής.
Κύριος Υπεύθυνος αυτής της κατάστασης είναι ο τωρινός Δήμαρχος κ Τσαπουρνιώτης, ο οποίος για τέσσερα χρόνια απουσίαζε και απουσιάζει από τον ρυθμό της πόλης, δεν κάλεσε και δεν αφουγκράστηκε τις φωνές αγωνίας των επαγγελματιών, ενώ καθημερινά προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους πολίτες στην λογική του ''ωχαδερφισμού'' και του ''εφήμερου ρουσφετιού'',αγοράζοντας χρόνο για τις επόμενες εκλογές αφήνοντας έτσι την πόλη της Λίμνης να πνιγεί στα προβλήματα της.
Κυκλοφορικό κομφούζιο καθημερινά - ομηρία οδηγών για μια θέση ''parking'', αγωνία των επαγγελματιών για αδέσποτες καταγγελίες και υπηρεσίες ερχόμενες από την κεντρική διοίκηση έτοιμες να κατασπαράξουν τους επιχειρηματίες για πιθανές γενόμενες παραβάσεις , ξεχνώντας όλοι και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος των αγώνα κάποιων από αυτούς να σταθούν στα πόδια τους και να δώσουν ρυθμό ανάπτυξης σε μια παρατημένη στην τύχη της πόλη.
Αναπτυξιακές πρωτοβουλίες στις παραλίες από σοβαρές επιχειρήσεις , άνοιγμα νέων καταστημάτων με αισθητική, επαγγελματισμό και προοπτική , ανακαινίσεις με αναπτυξιακό προσανατολισμό υπαρχόντων και γενικά ένα ώριμο επενδυτικό περιβάλλον, κινδυνεύει να καταστραφεί από μια Δημοτική αρχή , η οποία χαρακτηρίζεται από μεγαλομανία και έλλειψη κατανόησης και γνώσης.
Περιοχές αφημένες στην τύχη τους , για τις οποίες μόνο από τύχη δεν θρηνούμε θύματα ,όπως καθημερινά διαπιστώνουμε όλοι μας στην παραλία ’’Κοχύλι’’ διανύοντας την επαρχιακή οδό Λίμνης - Αιδηψού.
Η έλλειψη σχεδίου για αυτή την κατάσταση βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον Δήμαρχο και την ομάδα του , καθώς προτάσεις δομημένες από επιχειρηματίες πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων, με την λογική ‘’αυτοί και εμείς’’ άφησαν σπουδαίες επενδυτικές προοπτικές να μένουν εκτός διαβάθμισης.
Καμία οργάνωση και στελέχωση γραφείου για την στήριξη των επιχειρήσεων και την Διαχείριση θεμάτων.
Ειλικρινά μπορεί ο Δήμαρχος να αναφέρει έστω μια προσπάθεια συγκέντρωσης των επιχειρηματιών της πόλης σας για την αξιολόγηση των θεμάτων και την προοπτική της αναπτυξιακής λογικής;
Εμείς συνομιλώντας καθημερινά με τους εμπλεκόμενους διαπιστώνουμε ότι και προτάσεις υπάρχουν και διάθεση για ανάπτυξη , όμως η αλαζονεία και η κουλτούρα της Δημοτικής αρχής πέταξαν και άφησαν πίσω κάθε δρομολογημένο σχέδιο λύσης των προβλημάτων.
Εμείς ως νέα Δημοτική παράταξη σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε ένα σχέδιο ανάκαμψης και πέρασμα της πόλης σε μια νέα εποχή με σύμμαχο όλους εσάς.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ


Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
‘’ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ’’
‘’Νέα πορεία για τον Δήμο Μαντουδίου –Λίμνης – Αγίας Άννας’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.