Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση του προέδρου, της Κοινότητας Μαντουδίου

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Οπως κάθε χρόνο έτσι και την Κυριακή το βράδυ στις 30/7/2023 στο ''Κονάκι'' των Σαρακατσαναίων στο Μαντούδι αναβίωσε το παραδοσιακό έθιμο και αντάμωμα τους.
Ως εκπρόσωπος της Κοινότητας Μαντουδίου καλέστηκα και παραβρέθηκα στην γιορτή.


Ενα μεγάλο ευχαριστώ για το κάλεσμα και ένα μπράβο στους ανθρώπους του συλλόγου για τις προσπάθειες τους. 

Αυτές οι πρωτοβουλίες κινητοποιούν τα ήθη και τα έθιμα,δίνουν δυναμική στην ελληνική παράδοση και τονίζουν τους κανόνες φιλοξενίας, σύνθεση στοιχείων ικανών να ορίζουν την λέξη υπερηφάνεια.


Μέσα σ'αυτό το υγιές περιβάλλον σύνεσης και κοινών συμπλεύσεων ήλθε δυστυχώς να αμαυρώσει η απαράδεκτη ενέργεια των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Εκλεγμένου Αντιδημάρχου κ.Αρβανίτη Παν. και του ''διορισμένου'' Κατζούρα, καθώς και εκπροσώπων της Ελληνικής πολιτείας οι οποίοι δίνουν όρκο τιμής στο ελληνικό σύνταγμα.Δεν θα ακολουθήσουμε τον κατήφορο της μιζέριας και του μίσους.

Είμαστε εδώ για να ανέβουμε μαζί με την κοινωνία τον δρόμο της συμπόρευσης στα προβλήματα και στα κοινά οράματα για την καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Για μένα είναι άγνωστη κάθε συμμετοχή και συμπαιγνία που δυναμιτίζει και απαξιώνει κάθε έννοια κανόνων κοινής αποδοχής.

Η μετακίνηση και η μεταφορά τους με απόφαση τους σε χώρο εκτός απ'αυτόν που είχαν ετοιμάσει για όλους εμάς τους καλεσμένους οι διοργανωτές δείχνει την απομόνωση και τον κατήφορο τους προσβάλλοντας κατάφωρα κάθε έννοια φιλοξενίας και κανόνων ευγένειας απέναντι στους ανθρώπους του συλλόγου που απορρέουν από την κοινή λογική. 

Δύο λέξεις του ίδιου ύφους.
Το λυπηρό είναι ότι εκτός των δύο εκπροσώπων της Δημοτικής αρχής την ίδια στάση με παρότρυνση των δύο αιρετών είχε και εκπρόσωπος της πολιτείας.


Αυτοί οι ''κύριοι'' είναι οι ίδιοι που αύριο θα επιχειρήσουν να υφαρπάξουν και πάλι την ψήφο του κόσμου και θα την χρησιμοποιήσουν για ''δικά''τους προσωπικά συμφέροντα όπως πάντα κάνουν.

Ευτυχώς που το σύνολον των παρόντων συμπολιτών μου έγιναν μάρτυρες αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς καταδικάζοντας απερίφραστα την απομονωμένη αυτή ''ομάδα''.


Αναλαμβάνω την ευθύνη που έχω σαν Πρόεδρος της Κοινότητας Μαντουδίου της μεγαλύτερης κωμόπολης του Δήμου μας και δηλώνω παρόν σε κάθε εξέλιξη και μεταβολή η οποία αφορά την συντεταγμένη κοινωνία μας.

Ο Πρόεδρος 
 
Δημ.Λάμπρου

2 σχόλια:

  1. Πολύ παραπονιαρης είσαι πρόεδρε.Ολο ανακοινώσεις για παράπονα για κάνα έργο τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού στα έφτιαξε όλα ο Δήμαρχος που ψήφισες που να προλάβω εγώ να στα φτιάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.