Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Κτηματολόγιο: Ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε όλο το Νομό Εύβοιας


Δασικοί Χάρτες Κτηματολόγιο

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε όλο το Νομό Εύβοιας, εκτός Χαλκίδας. Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία σε όλη την Εύβοια (συμπεριλαμβάνονται τα Λουκίσια) και την Σκύρο καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης στο γραφείο της Χαλκίδας στην οδό Λεωφ. Αθηνών 24Α & 24Β Συνοικία Α’, Κάνηθος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2221037398.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 8:30 – 16:30 & Τετάρτη 8:30 – 20:30.Οι υπάλληλοι θα παραλαμβάνουν δηλώσεις, θα δίνουν πληροφορίες, θα βοηθούν στον εντοπισμό ακινήτων, θα δίνουν οδηγίες για τη συμπλήρωση των δηλώσεων. Και όπως διευκρινίζουν από το Κτηματολόγιο, όλα αυτά θα γίνονται δωρεάν.
 
Σύμφωνα με το ktimatologio.gr θα δίνονται πληροφορίες χωρίς όμως να γίνονται καταχωρίσεις των δηλώσεων, σε ειδικά διαμορφωμένα γραφεία εξυπηρέτησης σε μεγάλες πόλεις του Νομού Εύβοιας, όπως Ψαχνά, Κύμη, Κάρυστο, Ιστιαία, Αιδηψό, Λίμνη.
 
Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις περιοχές αυτές αρχίζει στις 22-1-2019 και λήγει στις 22-4-2019 για τους κατοίκους του εσωτερικού και στις 22-7-2019 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.
Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική, άλλως επέρχονται οι κατά το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.