Σάββατο 25 Μαΐου 2019

΅Η Σελίδα των υποψηφίων




ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ


Φίλοι συμπατριώτες !

Την Κυριακή 26/5/19 παίρνω μέρος στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ. Επικεφαλής είναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ κάτοικος Χαλκίδας ,οικονομολόγος πολιτικός επιστήμονας με Msc Περιφερειακής ανάπτυξης και προϊστάμενος οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ερέτριας .Πολλοί οι αξιόλογοι συνεργάτες που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του.


Αγαπητοί φίλοι . Με την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή ζητώ να καταδικάσετε όλους αυτούς που με την απραξία, την αδιαφορία ή την ανεπάρκειά τους , έχουν οδηγήσει το προικισμένο σε ομορφιές και πλούτο νησί μας σε μαρασμό και καθοδική οικονομική πορεία.

Αυτοί ή οι άλλοι όμοιοί τους – από την ίδια πολιτική μήτρα- στέρησαν για πολλά χρόνια τη δυνατότητα να αποκτήσει υποδομές η Εύβοια, να αναδείξει το πλούτο της και να αναπτύξει την οικονομία , αποτρέποντας έτσι τη μετανάστευση εντός και εκτός Ελλάδος.

Ήρθε η ώρα να καταδικάσετε αυτούς που ήταν ανίκανοι να φτιάξουν ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο από τα Γιάλτρα έως τη Κάρυστο. Έχουμε το χειρότερο οδικό δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται στην ανάπτυξη της οικονομίας, στη γρήγορη μεταφορά προϊόντων και προσώπων.

Το καινούργιο νοσοκομείο Χαλκίδας, αν και έτοιμο από καιρό, δεν λειτουργεί λόγω έλλειψης έργων υποδομής για ασφαλή πρόσβαση πολιτών.

Η παράκαμψη της Χαλκίδας προς Βορρά καθυστερεί πολλά χρόνια . Οι μαρίνες και τα καταφύγια σκαφών, χρόνιες απαιτήσεις των παράκτιων περιοχών, που θα έδιναν ώθηση στην ανάπτυξη της αλιείας και στον ελλιμενισμό τουριστικών σκαφών , βρίσκονται στα χαρτιά ή υπολειτουργούν . ‘Η πρόσφατη κακοκαιρία ¨Ζορμπάς ¨ανέδειξε και την ποιότητα των έργων που εκτελούνται καθώς και την πλημμελή επίβλεψη έργων της περιφέρειας.

Τη τραγική κατάσταση των κέντρων υγείας και του Γ. Ν. Χαλκίδας μόνο σε υπανάπτυκτες χώρες συναντάει κανείς. Η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων είχε σαν αποτέλεσμα να θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα και να χαθούν περιουσίες και ζωικό κεφάλαιο στη περιοχή του Μαντουδίου. Οι πρόσφατες βροχές ανέδειξαν και άλλα προβλήματα γύρω από τη Χαλκίδα που σχετίζονται με ανύπαρκτα αποστραγγιστικά έργα!

Ο Ευβοϊκός κόλπος καταστρέφεται από την ανεξέλεγκτη ρύπανση των βιομηχανικών. Από την ανεξέλεγκτη υπέρ-αλίευση . Διαπλεκόμενα οικονομικά συμφέροντα φαίνεται να απολαμβάνουν την ασυλία ισχυρών πολιτικών κύκλων. Το περιβάλλον απειλείται από επιχειρούμενες βιομηχανικές δράσεις ,αν αφεθούν ανεξέλεγκτες! Ψευτικές οι προθέσεις για δήθεν πράσινη ισόρροπη αειφόρο ανάπτυξη.

Βιολογικοί καθαρισμοί δεν υπάρχουν ή υπολειτουργούν όσοι βέβαια υφίστανται!

Συμπατριώτες : Όταν σταθείτε μπροστά στη κάλπη σκεφθείτε αυτά και μη τους δίνετε τη ευκαιρία να συνεχίσουν. Έχουμε ευθύνες για τη κατάντια μας.

Δεν είναι ήσσονος σημασίας οι περιφερειακές εκλογές . Εκεί παίρνονται αποφάσεις για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας. Πρώτο Χρέος να πάτε στις κάλπες. Δεύτερο χρέος να μας στείλετε ισχυρούς στο περιφερειακό συμβούλιο. Με την απλή αναλογική δεν πάει η ψήφος σου χαμένη .

Διεκδικώ μια από τις τέσσερις ψήφους σας.

ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.