Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Γούβες -Μαντούδι 1-1 για την Β' ΕΠΣΕ



Ο Ευβοϊκός Γουβών που βρίσκεται στη 2η θέση του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ ήθελε τη νίκη για να μεγαλώσει τη διαφορά από το Μαντούδι, που βρίσκεται στην 3η θέση, ενώ η Αναγέννηση ήθελε το διπλό για να ρίξει τη διαφορά στους 5 βαθμούς και να ξαναμπεί για τα καλά στη διεκδίκηση της ανόδου στην Α' ΕΠΣΕ.


Τελικά, δεν έγινε τίποτα από τα δύο, αφού Γούβες και Μαντούδι έμειναν στο 1-1, η διαφορά των 8 βαθμών παρέμεινε και άπαντες περιμένουν να δουν τι ...ψάρια θα πιάσει την Κυριακή ο πρωτοπόρος Αρτεμισιακός στο γήπεδο Τσαλίκη-Παπίλα κόντρα στην ΑΕ Χαλκίδας. Το σημερινό ντέρμπι στις Γούβες δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 31' από πάσα του Νίκου Γοργομάτη, ο Δήμου με προβολή έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τα κλειδιά της νίκης, αλλά μέχρι το 84', όταν και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι.

Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τζαφεράι, ο διαιτητής Γιώργος Κασομούλης έδειξε αρχικά "παίζεται", αλλά με τη βοήθεια του βοηθού Κοντογιαννίδη που λειτούργησε σαν ...VARίστας, ο κ. Κασομούλης έδειξε εντέλει την άσπρη βούλα.

Ο Δημήτρης Δαρζέντας εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, ο Δαμάσκος απέκρουσε και στην επιστροφή της μπάλας ο Δαρζέντας με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε ν' αναπαυτεί στα δίχτυα κι έγραψε το τελικό 1-1.

Διαιτησία: Κασομούλης, Δάλλας-Κοντογιαννίδης.

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΟΥΒΩΝ: Δαμάσκος, Φλέβας (68' Νίκος Σελίμης), Τζαφεράι, Παπανδρέου, Τριανταφύλλου, Δημ. Σελίμης (86' Χαρ. Βασιλείου), Μαργέτης, Στεργίου, Δήμου, Νίκος Γοργομάτης, Αντώνης Γοργομάτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Γιωρ. Μπίλας, Καμπούρης (46'Δημ. Γιαννουκάκος), Τάρλας, Δασκαλόπουλος, Τσικτσίρης, Λιάκος, Μουρκογιάννης, Δημ. Δαρζέντας, Αχ. Δαρζέντας, Νικ. Μπίλας (66' Πουλιπούλης), Λιάσκος. 
Πηγή:egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.