Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Προτείνουν αλλαγή κατηγορίας Γυμνασίου – Λυκειακών τάξεων Αγίας Άννας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του 6 ου πρακτικού της από 20 - 1 2 - 2019 συνεδρίασης της Κοινότητας Αγίας Άννας του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας. Αριθμός Απόφασης : 7 /201 9 ΠΕΡΙΛΗΨΗ : « Περί αλλαγή ς κατηγορίας Γυμνασίου – Λυκειακών τάξεων Αγίας Άννας » 

Στην Αγία Άννα και στο Δημοτικό Κατάστημα Αγίας Άννας σήμερα στις 20 του μήνα Δεκεμβρίου του έτους 201 9 ημέρα Παρασκευή και ώρα 1 :00 μ.μ. , συνεδρίασε το Συμβούλιο Κο ινότητας Αγίας Άννας, μετά την 24 /1 2 - 12 - 2019 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου, η οποία δόθηκε νόμιμα στον καθένα από τους Συμβούλους Κοινότητας σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν. 3852/ 2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 8 9 του Ν. 4 555/2018(ΦΕΚ Α ́ 133/19.07.2018 ) Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης διαπ ίστωσε απαρτία διότι σε σύνολο 5 μελών βρέθηκαν : 
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ 1. Σταμάτιος Ηλιοδρομίτης, - Πρόεδρος Κανείς 2. Χρήστος Καλλιώρας 3. Κωνσταντίνος Παπαμήτσος 4. Σταματική Γεωργάκαινα 5. Κωνσταντίνος Μαλάμος Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε η υπάλληλος του Δήμου Αγγελική Κορέλη για την τήρηση των πρακτικών.
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίας Άννας εισηγούμενος το πρώτο και μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε τα εξής : - Το Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Αγίας Άννας επιβάλλεται ν’ αλλάξει κατηγορία από την Ζ’ κατη γορία στην οποία βρίσκεται σήμερα και να επανέλθει στην προηγούμενη κατηγορία, ήτοι στην κατηγορία Η’ , επειδή τα χωριά και οι οικισμοί που εξυπηρετεί το εν λόγω Σχολείο βρίσκον ται σε μεγάλη απόσταση από αυτό. 
Παρακαλώ όπως γνωμοδοτήσετε σχετικά και κοινοποιηθεί η απόφαση αυτή στον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ε νέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί η αλλαγή κ ατηγορίας του Γυμνασί ου - Λυκειακών Τάξεων Αγίας Άννας από την κατηγορία Ζ’ στην κατηγορία Η’.
 Το Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου και μετά από διαλογική συζήτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.