Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Μαντούδι- Ερμήλιος 4-0 για την Β' ΕΠΣΕ

Μια καλή εμφάνιση και μια εμφατική νίκη έκαναν για δώρο για την ονομαστική του γιορτή στον προπονητή και συμπαίκτη τους Θανάση Τσικτσίρη οι παίκτες της Αναγέννησης Μαντουδίου που κέρδισαν με 4-0 τον Ερμήλιο Ανθηδώνος και συνέχισαν την ανοδική πορεία τους.
Μια εντυπωσιακή νίκη επί ενός δυνατού αντίπαλου που ήρθε μια βδομάδα πριν από το κρίσιμο ματς της ομάδας του Μαντουδίου κόντρα στον Ευβοϊκό Γουβών που βρίσκεται στη δεύτερη προνομιούχο θέση της βαθμολογίας του Α' ομίλου της Β' ΕΠΣΕ.

Η νικήτρια μέσα σε δυο λεπτά πέτυχε δυο γκολ κι έδειξε ποια θα είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού με σκόρερ τον Νίκο Μπίλα στο 17' με πλασέ μέσα από την περιοχή και αμέσως μετά τη σέντρα, με τον ίδιο τρόπο, τον Σταύρο Τάρλα ο οποίος τη Δευτέρα έχει τα γενέθλιά του και ...κέρασε νωρίτερα με το παρθενικό του γκολ την τρέχουσα περίοδο.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το 2-0 ήρθε στο 21' και το τρίτο γκολ των Μαντουδιανών από τον Γιάννη Καμπούρη που ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι από τον Ερμή Πηλίου και πέτυχε κι αυτός το πρώτο του γκολ για την Αναγέννηση.

Το ημίχρονο τέλειωσε με ένα ακόμη γκολ στο 43' με κεφαλιά από τον παίκτη - προπονητή της ομάδας Θανάση Τσικτσίρη, ο οποίος να σημειώσουμε μπήκε στα 37 του χρόνια την Τρίτη και ...κέρασε διπλά (και για την ονομαστική του εορτή).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και το μόνο που σημάδεψε το υπόλοιπο του ματς ήταν η κόκκινη κάρτα στον Αρκά του Ερμήλιου με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτησία: Σιαπλαούρας, Νέγρης-Μαρίνος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Γ. Μπίλας, Καμπούρης (59' Κατσούρας), Τάρλας, Δασκαλόπουλος (65' Σκομπρής), Τσικτσίρης, Λιάκος, Α. Δαρζέντας, Μουργκογιάννης (82' Καντζούρας), Δ. Δαρζέντας, Ν. Μπίλας, Λιάσκος (76' Δ. Μπαλατσός).

ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ (Δ. Ερμήλιος): Χότζα, Διοκμετζίδης, Φωτιάδης (56' Μπισιώτης), Πέντσιος, Κ. Μπουρνάζος, Δούκας (56' Ελευθερίου), Αρκάς, Καπατσούλιας, Μπρατσιώτης, Μπανάσης, Γ. Μπουρνάζος (28' Μπακρής, 52' Βελής).
egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.