Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Επέκταση του δικτύου ύδρευσης από το Μαντούδι έως την παραλία και το Λιμένα Κυμασίου, συνολικού προϋπολογισμού 74,4 χιλιάδων ευρώ





 




Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης, ανακοίνωσε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην 2η συνεδρίασή του, ενέταξε στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Εύβοιας νέα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 440 χιλιάδων ευρώ.
Στα νέα έργα περιλαμβάνονται και η επέκταση του δικτύου ύδρευσης από το Μαντούδι έως την παραλία και το Λιμένα Κυμασίου, συνολικού προϋπολογισμού 74,4 χιλιάδων ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. Δημιουργία υδατοδρομίου σε τμήμα του λιμένα Κυμασίου;

    Είναι γνωστό ότι η Χαλκίδα, η Κάρυστος και ο Βόλος θα αποκτήσουν σύντομα υδατοδρόμια. Έτσι, οι μόνιμοι κάτοικοι και οι παραθεριστές της ευρύτερης περιοχής της Αιδηψού (η οποία έχει προγραμματιστεί να αποκτήσει υδατοδρόμιο) θα έχουν άμεση πρόσβαση με υδροπλάνο σε νοσοκομεία καθώς και οι τρεις παραπάνω πόλεις έχουν νοσοκομείο.
    Στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας δεν έχει ανακοινωθεί, έως τώρα, η δημιουργία υδατοδρομίου. Ο δήμος, τοπικές κοινότητες, σύλλογοι, ομάδες κλπ μπορούν, εάν το επιθυμούν, να εξετάσουν τη δυνατότητα δημιουργίας υδατοδρομίου στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας κατασκευασμένου με οικολογικά υλικά (ξύλα, πέτρες, κλπ) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είτε σε τμήμα υπάρχοντος λιμανιού (π.χ στο λιμένα Κυμασίου) είτε αυτόνομα. Εάν θεωρούν ότι υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας υδατοδρομίου μπορούν να στείλουν σχετικό αίτημα στους αρμοδίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.