Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Για όλους ή για την πάρτη μας; (Σχόλιο αναγνώστη μας)

Είναι κρίμα να σου τύχη μια περιτονίτιδα, ένα έμφραγμα, ένας δύσκολος τοκετός, ένα σοβαρό ατύχημα και μην μπορείς να πας σε νοσοκομείο λόγο καιρού το 2020, γράφει φίλος στο FB απο την Αιδηψό και συμφωνώ απόλυτα μαζί του με τη προϋπόθεση να συμφωνήσει και αυτός μαζί μου γιατί το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ που ζώ στο Πήλι.

Και αν πραγματικά δει ότι τα προβλήματα είναι κοινά θα παλέψει από κοινού με μένα για διάνοιξη τούνελ στον ''Αγιο'' και βελτίωση του κεντρικού οδικού δικτύου που εξυπηρετεί ΟΛΟΥΣ του πολίτες της β.κ.Ευβοίας. Εξηγημένα και ντόμπρα, γιατί όποιος κοιτάει τη πάρτη του αυτόματα βάζει τον συμπολίτη του απέναντι.
ΝΙΚΟΣ
Πήλι Ευβοίας

8 σχόλια:

  1. Μια υποθαλλάσια σήραγγα απο Λίμνη (Κοχύλι) εω; Πολιτικά θα λύσει όλα τα προβλήματα ,ειναι κοντύτερα και δεν καταστρέφει το περιβάλλον .Θεωρώ επιτακτική ανάγκη για την β.Εύβοια το έργο αυτό
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όποιος κοιτάει τη πάρτη του αυτόματα βάζει τον συμπολίτη του απέναντι.
    Ετσι είναι φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο έχεις δίκιο Πρώτα φτιάχνεις το κεντρικό οδικό άξονα Ψαχνά στροφιλιά Αιδηψό και Ιστιαία.Αν ο κεντρικός άξονας που εξυπηρετεί τους πάντες είναι άρτιος τότε μπορείς να απαιτεις όσους άλλους δρόμους θέλεις ηται στον Ευβοϊκό την κανδήλια ηται στη πλευρά του Αιγαίου την Αιγια.Ο δρόμος λίμνη Αιδηψό είναι ένα χάλι με συνεχείς καταπτωσεις επίσημα κλειστός και ο καθένας περνά με δική του ευθύνη.Δυστυχως βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Του αγιου Γιουτσου ανημερα θα ανοιχτει τουνελ ! Τσακωνεστε λες και πρεπει να αποφασισουμε σημερα ! Αν υπαρχει ακομα η Ελλαδα μετα απο 1000 χρονια, ισως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τούνελ στο κανδήλι,υποθαλλάσιες σήραγγες για πολιτικά και Αταλάντη ,αερογέφυρες στους γκρεμνούς του βουνού και αεροδρόμιο στην β.εύβοια!!! Απ΄όλα έχει ο μπαξές και για όλα τα γούστα .Τελικά η ανοησία δεν έχει, όρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και παλιότερα προπαγανδίζοντας το δρόμο στο κανδήλι λέγανε οτι τον θέλει και τον επιβάλλει το ΝΑΤΟ για συστοιχίες πυράυλων προστασίας αεράμυνας.
    Ο σανός και τότε πήγαινε φούλ
    Λίμνη 3-1-20


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λόγω καταπτώσεων ο δρόμος Αιδηψος Λίμνη είναι κλειστός ,ευτυχώς ως τώρα που δεν θρηνήσαμε θύματα απο τους βράχους στο δρόμο λαιμητόμο.
    Γαργάρα απο τη περήφανη ομάδα που θέλει δρόμο στο κανδήλι και δεν βλέπει τα άμεσσα προβλήμτα βελτίωσης και ασφάλειας του οδικού δικτύου αφού πουλάει παραμήθες στους γκρεμούς του κανδηλίου .Τι να πεί κανείς . Αντι να ενώσει ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της β. Εύβοιας στις δύο πλευρές Ευβοικού και Αιγαίου για διεκδικ'ησεις με κοινή ωφέλεια λαικίζουν βλέποντας το δέντρο και οχι το δάσος που είναι ο λαός της β.Εύβοιας.Τα μικροσυμφέροντα είναι πλέον ορατά και μια συγνώμη δεν είναι αρκετή για τη ζημιά που έχετε προκαλέσει στον κοινωνικό ιστό της β.κ.Ευβοιας
    Ευχαριστώ
    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεδιαλύνει το τοπίο τα συμφέρονατα και τα εκατομυρια που παίζονται
    .....μια εταιρεια οπως η Lamda development στο Μαρουσι μπορει να αναλαβει ολο το προτζεκτ .κανδήλιον οραμα ο λαγός του Λάτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.