Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Γνωμοδότηση της Κοινότητας Αγ.Αννας για τοποθέτηση πι νακίδων απαγόρευσης εγκατάστασης σκηνών στη θέση ̈Σαρακήνικο ̈ παραλίας Αγίας Άννας (Αγκάλη)

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίας Άννας εισηγούμενος το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε τα εξής : Σύμφωνα με την παρ. 18 του άρθρου 7 του Ν. 4276/2014, όπως αυτή αντικαταστάθηκε και ισχύει με την παρ. 5 του άρθρου 31 του Ν. 4403/2016 «Απαγορεύεται η εγκατάσταση σκηνών,
ρυμουλκούμενων, ημιρυμουλκούμενων και αυτ οκινούμενων τροχόσπιτων σε αρχαιολογικούς χώρους, αιγιαλούς, παραλίες, παρυφές δημόσιων δασών και εν γένει κοινόχρηστους χώρους, καθώς και η φιλοξενία πέραν του ενός τροχόσπιτου από καταστηματάρχες ή ιδιώτες». Στην περιοχή ̈Σαρακήνικο ̈ έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα με τις σκηνές που στήνονται από παραθεριστές . Προτείνω να τοποθετηθούν πινακίδες απαγόρευσης των σκηνών στη θέση ̈Σαρακήνικο ̈ παραλίας Αγίας Άννας.. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης να επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τα αρμόδια όργανα. 

Το Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου και μετά από διαλογική συζήτηση 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 
Γνωμοδοτεί θετικά και ζη τά α πό το ν Δήμο να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να τοποθετηθούν πινακίδες απαγόρευσης εγκατάστασης σκηνών σ τη θέση ̈Σαρακήνικο ̈ παραλίας Αγίας Άννας . Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης να επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις από τα αρμόδια όργανα . 
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 1/2020 

Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε το παρόν πρακτικό και υπογράφεται ως κατωτέρω :

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΗΛΙΟΔΡΟΜΙΤΗΣ
 ΤΑ ΜΕΛΗ 
1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ  
2. ΣΤΑΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΑΚΑΙΝΑ 

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Στην τελευταία σας ανάρτηση σχετικά με απόφαση της ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ αναγράφεται τα εξής. Ο πρόεδρος και τα μέλη. 1)Κων Παπαμητσος 2)Σταμάτιος Ηλιοδρομιτης 3)Σταματικη Γεωργακαινα.
    Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζω ότι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΥΠΟΓΑΦΩΝ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΗΛΙΟΔΡΟΜΙΤΗΣ ταχυδρόμος στο Μαντουδι για όσους δεν γνωρίζουν.
    Θα ήθελα να παρακαλέσω την σελίδα σας για τα εξής.
    Να γίνει αποκατάσταση της αλήθειας στο εν λόγω κείμενο. Να μας ανακοινώσετε ποιος ήταν ο αποστολέας σε αυτό το ψεύτικο κείμενο και καλό θα ήταν την επόμενη φορά για θέματα της Αγίας Άννας να λαμβάνετε πληροφορίες από τον ίδιο τον πρόεδρο, που κάθε μέρα βρίσκεται στο Μαντουδι.
    Με την ευκαιρία θα ήθελα να τονίσω τα εξής. Όλο αυτό το διάστημα όχι από κάποιον συγκεκριμένο αλλά από διάφορα παρακεντρα εξουσίας δεχόμαστε βρώμικο πόλεμο γιατί προφανώς τους χαλάσαμε τα σχέδια. Τους γνωρίζω λοιπόν ότι.
    Οι αριστερές μας καταβολές η ελεύθερη ψυχή μας και κυρίως η αγάπη του κόσμου μας έχουν ατσαλωσει και όποιος τολμήσει και παίξει βρώμικα μαζί μας θα φάει τα μούτρα του.
    Και επειδή λοιπόν όλοι αυτοί δεν μπορούν να δεχτούν ότι η δημοφιλια του προέδρου της Αγίας Άννας κάθε μέρα μεγαλώνει έχω να τους πω το εξής.
    Λίγο υπομονή, τέσσερα χρόνια είναι, θα περάσουν!! Άλλοι έχουν ισόβια και δεν μιλάνε!!
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία, καλή μέρα σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.