Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία μας

 

Από την Κοινότητα Μαντουδίου:
Με μεγάλη επιτυχία παρουσία των αρχών της πόλης μας και πλήθους κόσμου έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία μας χθες το βράδυ από τον Δήμαρχο,τον Πρόεδρο της Κοινότητας και την μικρή Μαριτίνα.
Εξαιρετική η οργάνωση από τους Συλλόγους μας ΄΄ Ιοκάστη'', ''Φιλανθρωπικού Συλλόγου Μαντουδίου'', ''Μάκιστου'' , ''Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού μας Σχολείου'', ''Εμπορικού Συλλόγου Μαντουδίου και Περιχώρων΄΄. που με μεράκι επιμελήθηκαν όλοι τους μοιράζοντας γλυκίσματα και αναψυκτικά σε μικρούς και μεγάλους.
Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα των φωτισμένων φαναριών στον ουρανό,όπως επίσης και τα κάλαντα που έψαλαν με πρωτοβουλία της δασκάλας μουσικής του σχολείου μας Κατσούλη Μαρία που με την συνοδεία του ακορντεόν της λίγο πριν την φωταγώγηση μάγεψε τον κόσμο.
Στο τέλος μοιράστηκαν τα δώρα στα μικρά παιδιά τόσο από τους Συλλόγους της πόλης μας , όσο και από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο ΄΄Πιστη'' που με πρωτοβουλία της Προέδρου και φίλης μου Σταματέας Αναστασίας, εστάλησαν για την εκδήλωση αυτή και την οποία ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για το έργο που επιτελεί τόσα χρόνια..
Ένα μεγάλο
μπράβο σε όλους τους Συλλόγους μας που βοήθησαν για αυτή την γιορτή με τον εξαιρετικό τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν, όλους τους φίλους που βοήθησαν,όπως και στον συμπολίτη μας Τάρλα Κυριάκο που αφιλοκερδώς κάλυψε ηχητικά την εκδήλωσή μας.
Καλές γιορτές με χαρές,χαμόγελο, και υγεία σε όλο τον κόσμο.
Καλή χρονιά.

 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.