Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Να κλάψεις ή να γελάσεις !!!

Τις εντυπώσεις της επίσκεψης Μητσοτάκη έκλεψε, η πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Βόρειας Eύβοιας, Όλγα Βογιατζή, η οποία χαρακτήρισε τον Σταύρο Μπένο «αξιολάτρευτο» και τον Χρήστο Τριαντόπουλο «θεόσταλτο».

 Δείτε εδώ

«Κύριε πρωθυπουργέ, αξιολάτρευτε κ. Μπένο, θεόσταλτε κ. Τριαντόπουλε (σ.σ είναι υφυπουργός στον πρωθυπουργό)».

Με αυτή την τυπική και ουδέτερη φράση ξεκίνησε την ομιλία της η Όλγα Βογιατζή, πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Βόρειας Εύβοιας, προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων στην αίθουσα όπου γινόταν η ενημέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κυβερνητικού κλιμακίου για το σχέδιο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την διέκοψε και την ρώτησε «κανένα επίθετο για μένα δεν έχει;», προκαλώντας τρανταχτά γέλια στην αίθουσα.

Με το τέλος της παρέμβασής της η Όλγα Βογιατζή δέχθηκε ευχαριστήρια «κυρίως για τους επιθετικούς προσδιορισμούς. Σκέψου, όμως, κάτι και για τον πρωθυπουργό. Θα σου δώσω αργότερα το λόγο να το πεις».

Τότε κάποιος από το ακροατήριο πετάχτηκε και είπε αφού είναι θεόσταλτοι, τότε είναι θεός ο πρωθυπουργός.

Παίρνοντας τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναρωτήθηκε: «δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω θεόσταλτο γιατί αφού εγώ τον έστειλα, θα πάμε σε παραπομπές πολύ επικίνδυνες και θα οδηγηθούμε σε άλλες ατραπούς, στις οποίες δεν έχουμε καμιά διάθεση να κινηθούμε».

Γιατί, πράγματι εάν ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό είναι «θεόσταλτος», δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «θεός».

 

1 σχόλιο:

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.