Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Γιάννης Καρατζούδης: Σκέψεις Και Προβληματισμοί, Επί Της Ουσίας.



Σκέψεις Και Προβληματισμοί, Επί Της Ουσίας.


 Παρακολουθώντας τα γεγονότα όλης αυτής της περιόδου, (φωτιές 2021 έως και σήμερα ) κατέγραψα το εξής παράδοξα γεγονότα.


Ο καλύτερος, ο πιο φανατικός θαυμαστής της κακής και καταστροφικής πολιτικής του Μπένο – Μητσοτάκη στην Β. Εύβοιας είναι ο Τσαπουρνιώτης με την ομάδα , των 7 δημοτικών παλιών συμβουλών και δυο τρεις μεταγραφές που έκανε για να σπάσει αντιδημοκρατικά τους άλλους συνδυασμούς. (ντροπή άλλα που να την βρει).

Δηλαδή ο Δήθεν κατά τα λεγόμενα του προοδευτικός, δημοκρατικός, Δημάρχους είναι από τους πρώτους που παρέδωσαν τα κλειδιά της τοπικής αυτοδιοίκησης στον ιδιώτη Μπένο – Μητσοτάκη, για να δημιουργήσει ένα νέο χωροταξικό – χρήσεις γης, έξω και μακριά από τους ενδιαφερομένους κατοίκους της Β. Εύβοιας. Όλα σε μια συνεννόηση μεταξύ Μπένο – Μητσοτάκη , εργολάβους και αρπάχτηκα του πλούτου της περιοχής.

Βεβαία μετά ακολουθούν Ο Σπανός και Κοτζιάς. Άλλα τουλάχιστον αυτοί είναι οι καθαρόαιμοι εκφραστές της Κυβερνήσεις. Όπως και ο Γιάννης Στεργίου που σε όλη αυτήν την περίοδο δεν ήξερε κατά που να κάνει. Αν και έχει ψηφοδέλτιο κατά πλειοψηφία φιλοκυβερνητικό και ο ίδιος φιλοκυβερνητικός. Επειδή όμως έχει και λοξή μάτια στις επερχόμενες εκλογές, Προσπαθούσε και προσπαθεί να παίξει σε δυο βάρκες. Έφτασε μέχρι σήμερα χωρίς έμπρακτη αντιπολίτευση στα δρώμενα της περιοχής, χωρίς να έχει την δύναμη να αντισταθεί και να δώσει τον αντίλογο. Τσακίστηκε μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης , δηλαδή μεταξύ Μπένο – Μητσοτάκη και του εκφραστή του Τσαπουρνιώτη, αυτόν που κατάφερε και του έκλεψε και δημοτικούς συμβούλους.

Φυσικά τώρα στις επερχόμενες εκλογές στον Δήμο μας , Η Ν.Δ δεν ψάχνει για Δήμαρχο έχει το χαρτί Τσαπουρνιώτη και αν χρειαστεί δεύτερη Κυριακή θα έχει την Δεξαμενή ψήφων του Γιάννη Στεργίου, Αν ο εγωισμός του τον ωθήσει βέβαια και πάλι να είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Στην πραγματικότητα η κάθοδος του Στεργίου είναι αρωγή μόνο προς τον Τσαπουρνιώτη.

Βεβαία το τι θα κάνουν όλοι οι άλλοι πολίτες για να βάλουν φρένο σε αυτήν την επερχόμενη λαίλαπα. Δεν τους μένει τίποτα άλλο από τον να κάνουν μια δυνατή συνεργασία. Δηλαδή να αφήσουν όλοι τους εγωισμούς τους και τους κομματικούς θώκους και να σκύψουν έστω και μια φορά με αγάπη και συμπάθεια πάνω από τα προβλήματα της περιοχής και τους συμπολίτες μας . Στην περιοχή μας αυτό το είχαμε καταφέρει , είχαμε ένωση όλες τις δυνάμεις σε ένα ψηφοδέλτιο και είχαμε πάρει τις Εκλογές με τον Γρήγορη Μαναρίτσα. Αυτό το φέρνω σαν παράδειγμα για να δείτε ότι είναι πρόταση είναι εφικτή. Αρκεί μερικοί και κύρια οι κομματικοί ,από όλους τους κομματικούς χώρους να κάμψουν τους εγωισμούς και τα μικρό συμφέροντα τους . Μιλώ για όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς αριστερούς χώρους. Όλοι έχουν ικανότατα καλά και τίμια άτομα. Ας σκεφτούν με ηρεμία και σοφία και ας σχηματίσουν ένα νέο συνδυασμό για την σωστή ορθολογική ανάπτυξη του τόπου μας χωρίς διχασμούς τοπικισμούς . Που δυστυχώς κατάφεραν να περάσουν οι σημερινοί διοικούντες. Κάποιες τέτοιες κινήσεις έχουν σιγά σιγά αρχίσει να περπατούν σε επίπεδο καλό και ερευνητικό , δεν μένει παρά να δυναμώσει και πλαισιωθεί ,από τους πολύ ικανούς συμπολίτες μας.

Και βεβαία από τους νέους μας που έχουν γνώσει όρεξη και θελήσει και δύναμη να πάνε αυτόν τον τόπο πιο μπροστά.

Μέσα από τιμές συναλλαγές , και σκέψεις και όχι όπως σήμερα που κανείς δεν ξέρει από που έρχονται χρήματα και που πάνε τόσα χρήματα. Που κάνεις δεν καταλαβαίνει γιατί όλη αυτή η άσκοπη σπατάλη τόσον χρημάτων. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τόσα ευρώ στις ρεματιές. Τόσα χρήματα και ούτε ένα έργο ουσίας, τι κρίμα.

Γιάννης Καρατζούδης

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.