Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Μαντούδι - Νεοχώρι 8 - 0 για την Α' ΕΠΣΕ

Το Μαντούδι κέρδισε τον Νηλέα Νεοχωρίου με 8-0, για την δέκατη όγδοη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας Εύβοιας.

Η Αναγέννηση συνέχισε την εξαιρετική της πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, φτάνοντας στην έκτη της συνεχή νίκη και με τέρματα 24-1! Μπήκε δυνατά στο ματς και με τον Ζουζουλή να κάνει γρήγορο χατ-τρικ (10′, 13′, 21′) έφτασε στο 3-0 πριν τα μισά του πρώτου μέρους. Στο 25′ ο Καντζούρας έκανε το 4-0 και δύο λεπτά μετά ο Ντεγιάννης σημείωσε το πέμπτο γκολ των γηπεδούχων, που ‘καθάρισαν’ από πολύ νωρίς το ματς. Στην επανάληψη έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της, με τον Μαναρίτσα να σκοράρει δύο φορές (50′ και 84′) και τον Ζουζουλή να φτάνει τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα -παραμένοντας πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος- και να σκοράρει και για τέταρτη φορά (78′).


Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Αγριόδημου, στον οποίο η ΕΠΣΕ αφιέρωσε την αγωνιστική της Κυριακής 12/2, στη συμπλήρωση δύο ετών από τον χαμό του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Παππάς-Τζότζολης.

ΓΚΟΛ: 10′ & 13′ & 21′ & 78′ Ζουζουλής, 25′ Καντζούρας, 27′ Ντεγιάννης, 50′ & 84′ Μαναρίτσας.

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς (70′ Κουρκουλιώτης), Λιάκος (56′ Αντωνίου), Τσικτσίρης, Βούλγαρης (70′ Γιαννάκης), Ζουζουλής, Κουβούσης (70′ Αναστασίου), Μαναρίτσας, Ντεγιάννης (39′ Μορφούλης), Στεργίου, Καντζούρας, Τάρλας.

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Πρ. Μπασινάς, Δημολιάνης, Καλαμιώτης, Σακκής, Ξουρής, Δεμερούτης, Κιούσης, Σπανός, Κελάι, Εγιουρούμ, Γιαγκίνης.

 eviasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.