Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Το ΣΔΕ Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Erasmus+


Το ΣΔΕ Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Erasmus+ με κωδικό 2022-1-EL01-KA122-ADU-000073088 και τίτλο:

«Ο Αγροτουρισμός ως μοναδική ελπίδα ανάκαμψης και βιώσιμης διαχείρισης του περιβάλλοντος»

Στο πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν εκπαιδευόμενοι από τον Α΄ και Β΄ κύκλο σπουδών με συνοδούς τον κ. Μηνέ Ταξιάρχη (Διευθυντή), την κα. Μπεχλιβάνου Μαρία (Υποδιευθύντρια) την κα. Δροσούνη Παναγιώτα (αποσπασμένη εκπαιδευτικό). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Erasmus+ πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου από τις 06/03/23 έως τις 15/03/23.

Το πρόγραμμα έδωσε στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου και να μελετήσουν τον ανερχόμενο τομέα του αγροτουρισμού καθώς και τη συνεισφορά του στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, γνώρισαν μορφές της αγροτουριστικής επιχειρηματικότητας, μοντέλα αγροτουριστικής ανάπτυξης και πιθανές ευκαιρίες χρηματοδότησης-επιδότησης τέτοιων επιχειρήσεων. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο οργανώνεται μια αγροτουριστική επιχείρηση με σεβασμό στο περιβάλλον και την πράσινη ενέργεια. Τέλος, οι επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος σε αγροτουριστικές επιχειρήσεις, σε χωριά της Λεμεσού, διεύρυναν τους ορίζοντές των εκπαιδευόμενων αναφορικά με το πώς θα μπορούσαν να οργανώσουν τη δική τους αγροτουριστική επιχείρηση.

  ΣΔΕ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.