Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Σταικούρας και Ταχιάος στο Δημαρχείο Μαντουδίου !

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στον Δήμο μας, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταικούρα και του Υφυπουργού Νίκου Ταχιάου.

Ανακοινώθηκε η δημοπράτηση ενός γιγαντιαίου έργου αποκατάστασης των Οδικών Υποδομών για τους δύο Δήμους της Βόρειας Εύβοιας.

Η συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού με την κυβέρνηση έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ο υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση δημοπράτηση της μελέτης του κεντρικού οδικού άξονα που θα αλλάξει μια για πάντα το μέλλον των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας!!!

Ο Δήμαρχος 

Γ.Τσαπουρνιώτης

2 σχόλια:

  1. Ήμουν μαθητής οταν με απόφαση της κυβέρνησης της Ν.Δ με πρωθυπουργό τον Κων/νο Μητσοτάκη έκλεισαν τα μεταλλεία πρωην Σκαλιστήρι, θυμαμαι την αγωνια των γονιων μας αλλα και γενικοτερα του κοσμου της περιοχης, θυμαμαι ποσοι συμμαθητές αυτά τα 2 χρονια εφυγαν γιατι οι γονεις τους αναγκαστηκαν να ξενιτευτούν, θυμάμαι την απογνωση των ντοπιων επεγγελματιων,τα προγραμματα αποκαταστασης του ΟΑΕΔ, την μεγαλη ευκαιρια μας (οπως μα παραμυθιαζαν) να γινει ενας δρομος που θα φερει αλλη αναπτηξη στον τοπο. Φετος το παιδι το δικο μου οπως και πολλων αλλων τωρα, οπως και πολλων αλλων πριν,οπως και των παιδιων στην Λαριμνα ,στα Ψαχνα και οπου αλλου δραστιροποιηται η ΛΑΡΚΟ και η καθε ΛΑΡΚΟ καλούνται να ξεσπιτοθουν στην μεση της χρονιας ( σεζον οπως θα ελεγαν οι Αριστοι της Ν.Δ).Τι κανουμε εμεις τωρα ;ποια εναι η αντιδραση μας; Τι θελουμε για τα παιδια μας;Αν δεν αντιδρασουμε εμεις τοτε ποιος;Αν δεν αντιδρασουν τα παιδια μας ποιος; Αν δεν δειξουμε εμεις εργατες-αγροτες-ρετσιναδες-μικροεπαγγελματιες τον δρομο τοτε ποιος;ουτε ο Σταικουρας ουτε ο ταχιαος δεν θα μας φερουν την οποιαδήποτε αναπτηξη οπως δεν μας την εφερε κανενας μεχρι τωρα ,μονο εμεις με τους αγώνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασα να γραψω ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ στο σχολιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.