Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Τη συμμετοχή και την παρουσία ευβοϊκών επιχειρήσεων στην Έκθεση κρασιού «ΟΙΝΟΡΑΜΑ» στήριξε το Επιμελητήριο Εύβοιας.

 Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως και τις 4 Μαρτίου 2024, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ετήσιες οινολογικές εκθεσιακές διοργανώσεις πανελληνίως, όχι μόνο λόγω των πολυάριθμων επισκεπτών της - οινόφιλων, sommelier, εμπόρων, αγοραστών και επαγγελματιών του χώρου της εστίασης- αλλά και λόγω του διεθνούς κύρους της εν γένει.


Το Επιμελητήριο επιχορήγησε την συμμετοχή ευβοϊκών επιχειρήσεων που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε έκθεση, στηρίζοντας τα πρώτα τους βήματα προς την ανάπτυξη της εξωστρέφειας τους.

Στην έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ» οινοπαραγωγοί της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να δειγματίσουν και να προωθήσουν τα κρασιά τους στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης, αξιοποιώντας αυτή την σημαντική ευκαιρία προβολής των κρασιών που προέρχονται από τους αμπελώνες της στερεοελλαδίτικης γης, με στόχο τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών και την περαιτέρω προώθηση των προϊόντων τους.

Την συνολική παρουσία των 18 οινοποιείων που συμμετείχαν με την υποστήριξη της ΠΣτΕ. συντόνισε η Περιφέρεια σε συνεργασία με την Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος (ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε).

Την πρωτοβουλία των εν λόγω οινοποιείων στήριξαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης.

Δίπλα στις ευβοϊκές επιχειρήσεις στάθηκαν Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαος Μώρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Μαραγκός και η Εκπρόσωπος Τουρισμού κα Παρασκευή Μπουραντά.

Τα περίπτερα των τοπικών οινοπαραγωγών επισκέφτηκε και η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα.





Με εκτίμηση

Για το Επιμελητήριο Εύβοιας Μακρής Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.