Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Προποντίδα -Μαντούδι1-4 για την Α΄ΕΠΣΕ

 

Το Μαντούδι κέρδισε την Προποντίδα 4-1, για την εικοστή όγδοη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας Εύβοιας.

Η Αναγέννηση, που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε το σκορ στο 43′ με πέναλτι που κέρδισε ο Στεργίου και αξιοποίησε ο Σκριβάνος. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος είχαν καλές στιγμές και στο 9′ με τον Σκριβάνο να κάνει κοντινό σουτ που απόκρουσε ο Αναγνώστου και με τον Λειβαδίτη στο 25′ να κάνει σουτ έξω απ’ την περιοχή, που πέρασε λίγο πάνω απ’ την οριζόντια δοκό. Από τη μεριά της η ‘Μπάρτσα’, που έκανε ροτέισον, απείλησε με δύο σουτ του Θ. Τσιαμπαλή στο πρώτο μέρος, στο 4′ (σουτ έξω απ’ την περιοχή που απόκρουσε ο Τρίκκας) και στο 35′ (επίσης μακρινό σουτ, που πέρασε άουτ). Με σουτ από πλάγια θέση του Σκριβάνου στο 55′, έγινε το 0-2, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μουτουσίδης με κοντινό σουτ στην επαναφορά (αρχικό σουτ απ’ τον ίδιο που απόκρουσε ο Αναγνώστου) έκανε το 0-3. Η ομάδα της Χαλκίδας μείωσε 1-3 στο 75′ με κεφαλιά του Θ. Τσιαμπαλή, μετά από κόρνερ του Αργυρού, ενώ στο 82′ ο Στεργίου με κοντινό σουτ στην επαναφορά (προηγήθηκε σουτ του Σκριβάνου κι απόκρουση του Σκριβάνου) έκλεισε το σκορ. Λίγο νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν και σουτ του Τηλιόπουλου που πέρασε έξω, ενώ από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι επιπρόσθετα στην επανάληψη είχαν σουτ με τον Αργυρό (68′: έδιωξε σε κόρνερ ο Τρίκκας) και με τον Σπύρου (80′: πέρασε πάνω απ’ τα γκολπόστ).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσακός/Παππάς-Περιβολάρης.

ΓΚΟΛ: 75′ Θ. Τσιαμπαλής-43′ & 55′ Σκριβάνος, 57′ Μουτουσίδης, 82′ Στεργίου.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Αναγνώστου (73′ Κουσκούτης), Μακρής, Ντεγιάννης, Αθανασίου, Ι. Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος, Συνοδάκης (60′ Ζαχαριάδης), Σπύρου (86′ Μαστραντωνάς), Θ. Τσιαμπαλής, Αργυρός, Λ. Τσιαμπαλής (60′ Γκιόσι).

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Τρίκκας, Λιάκος, Γ. Μορφούλης, Τσικτσίρης (90′ Τριανταφύλλου), Μουτουσίδης (83′ Τάρλας), Κουβούσης, Βρέττος, Σκριβάνος, Λειβαδίτης (86′ Καντζούρας), Τηλιόπουλος, Στεργίου.

eviasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.