Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Συστάθηκε Ομάδα Διαχείρισης Κρίσης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στον Δήμο μας

Με απόφαση Δημάρχου συστήνεται επιτροπή διαχείρισης της κρίσης αποτελούμενη από το Δήμαρχο Γεώργιο Τσαπουρνιώτη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αργύρη Λιάσκο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Γεώργιο Σταμούλο, την Εντεταλμένη Σύμβουλο Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας Αγγελική Ανδρέου και το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου Γεώργιο Μοίρο.
 

Η Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον Κορωνοϊό, είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένο, να γίνουμε όλοι μας ασπίδα προστασίας κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Για το λόγο αυτό από σήμερα 13 Μαρτίου 2020 έως και 28 Μαρτίου 2020 θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, οι παιδικές χαρές και γενικά όλοι οι χώροι αναψυχής του Δήμου.

Επίσης, με απόφαση Δημάρχου συστήνεται επιτροπή διαχείρισης της κρίσης αποτελούμενη από το Δήμαρχο Γεώργιο Τσαπουρνιώτη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Αργύρη Λιάσκο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Γεώργιο Σταμούλο, την Εντεταλμένη Σύμβουλο Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας Αγγελική Ανδρέου και το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου Γεώργιο Μοίρο.

Ας γίνουμε όλοι μας ασπίδα προστασίας για τους συνανθρώπους μας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις.

Με υπευθυνότητα και υπομονή, η περιπέτεια αυτή θα λήξει λίαν συντόμως.

Δε φοβόμαστε, προστατευόμαστε!!!!!


Λίμνη, 13/03/2020
Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Γεώργιος Τσαπουρνιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.