Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Προσλήψεις εκτάκτου προσωπικού στο Δήμο μας

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων εκτάκτου προσωπικού έτους 2020 στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού , εγκύκλιος Υπουργείου Ε σωτερικ ών με αριθμ. πρωτ. 11702/18 - 2 - 2020, θα πρέπει να προγραμματίσουμε την πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα σύμφωνα με τις ανάγκες του Δήμου . 

Η ανάγκη αυτή κρίνεται επιτακτική για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών στην υπηρεσία καθαριότητας που προκύπτουν, ξεκινώντας από την περίοδο των ημερών του Πάσχα τους χιλιάδες προσκυνητές που επισκέπτονται τα Ιερά προσκυνήματα της περιοχή μας και κατά την θερινή περίοδο λόγω τη ς μεγάλης τουριστικής κίνησης που παρουσιάζει ο Δήμος. 

2 Σημειώνεται ότι για να χαρακτηρίζονται οι προσλήψεις ως « ανταποδοτικού χαρακτήρα» πρέπει από τη βεβαίωση περί ύπαρξης πιστώσεων του φορέα να προκύπτει ότι η δαπάνη καλύπτεται από ανταποδοτικά τέλη και έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό του φορέα, στους κωδικούς που αντιστοιχούν σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.
 Εισηγούμαι την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού στ ο Τμήμα Κ αθαριότητας & Ανακύκλωσης και συντήρηση πρασίνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, με σύμβαση ερ γασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, και διάρκειας σύμβασης, ως εξής:

 Α/Α ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1 ΥΕ ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ 8 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 8 ΜΗΝΕΣ 

Στον Ο.Ε.Υ του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας (ΦΕΚ 1853/Β/29 - 7 - 2013) υφίστανται συνολικά σαράντα (40) θέσεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαφόρων ειδικοτήτων για την αντι μετώπιση εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών καθώς και για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
 Επίσης έχουν προβλεφθεί οι σχετικές πιστώσεις στον προϋπολογισμό του έτους 2020 του Δήμου Μαντουδίου – Λί μνης – Αγίας Άννας και θα πρέπει να προβλεφθούν αντίστοιχες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους σε περίπτωση που οι συμβάσεις θα λήξουν μετά την 31 - 12 - 2020. 
Η Οικονομική Επιτροπή μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη : 
1. Την εισήγηση του Προέδρου 2. Το άρθρο 72 του Ν.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει 3. Τον Ο.Ε.Υ του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας (ΦΕΚ 1853/Β/29 - 7 - 2013) . 
4. Τ ην με αριθμ. πρωτ. 11702/18 - 2 - 2020 εγκ ύκλιο του Υ πουργ ε ίου Ε σωτερικ ών 
5. Τις εγγεγραμμένες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του Δήμου για το οικ. έτος 2020, 1) Κ.Α. 20 - 6041 «Τακτικές Αποδοχές εκτάκτων υπαλλήλων» ποσού 127.173,81 € και 
2) 20 - 6054.0001 «Εργοδοτικές εισφορές εκτάκτου προσωπικού» ποσού 36.928,69 € 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
 Εγκρίνει την πρόσληψη του παρακάτω προσωπικού στο Τμήμα 
Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και συντήρηση πρασίνου ανταποδοτικού χαρακτήρα, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, και διάρκειας σύμβασης, ως εξής: Α/Α ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΗΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ 1 ΥΕ ΣΥΝΟΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ 8 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 8 ΜΗΝΕΣ 
3 Η ανάγκη αυτή κρίνεται επιτακτική για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών στην υπηρεσία καθαριότητας που προκύπτουν, ξεκινώντας από την περίοδο των ημερών του Πάσχα τους χιλιάδες προσκυνητές που επισκέπτονται τα Ιερά προσκυνήματα της περιοχή μας και κατά την θερινή περίοδο λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης που παρουσιάζει ο Δήμος.

 Στον Ο.Ε.Υ του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας (ΦΕΚ 1853/Β/29 - 7 - 2013) υφίστανται συνολικά σαράντα (40) θέσεις προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διαφόρων ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών καθώς και για την κάλυψη αναγκών ανταποδο τικού χαρακτήρα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. 
Επίσης έχουν προβλεφθεί οι σχετικές πιστώσεις στον προϋπολογισμό του έτους 2020 του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και θα πρέπει να προβλεφθούν αντίστοιχες πιστώσεις στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους σε περίπτωση που οι συμβάσεις θα λήξουν μετά την 31 - 12 - 2020. 
Συγκεκριμένα :
 Υπηρεσία Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού 
  Κ.Α. 20 - 6041 «Τακτικές Αποδοχές εκτάκτων υπαλλήλων» ποσού 127.173,81 €
  20 - 6054.0001 «Εργοδοτικές εισφορές εκτάκτου προσ ωπικού» ποσού 36.928,69 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.