Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Προσλήψεις στον Δήμο μας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, αναγκών και συγκεκριμένα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού του Κορωνοϊού COVID-19

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ του άρθρου 206 του ν.3584/2007
 Για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού COVID-19

Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας


Λαμβάνοντας υπόψη τη με αριθμ. 46/2446/20-03-2020 (ΑΔΑ: ΩΣΣ5ΩΛ5-Ν2Ρ) Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, θα προβεί στην άμεση πρόσληψη προσωπικού ΟΚΤΏ (8) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν. 3584/2007 και τις από 11-03-2020 (ΦΕΚ 55/Α/11-03-2020) και 14-03-2020 (ΦΕΚ 64/Α/14-03-2020) Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, με σκοπό την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και συγκεκριμένα αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.






Οι ενδιαφερόμενοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ υποβάλλοντας επιπλέον τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Αντίγραφο Τίτλου Σπουδών (όπου απαιτείται)
3. Αντίγραφο Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
4. Υπεύθυνη Δήλωση (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία θα δηλώνετε ότι: «δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος, καθ’ υποτροπή συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.
5. Υπεύθυνη Δήλωση (Συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση) στην οποία να δηλώνουν ότι: «κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησής τους δεν έχουν απασχοληθεί το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14, παρ. 1, του ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών σύμφωνα με την παρ. 2, του άρθρου 21, του ν. 2190/1994, όπως αντικαταστάθηκε με την παρ. 12α, του άρθρου 20 , του ν. 2738/1999(ΦΕΚ 180 Α), όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με την περ. ιε, της παρ. 2, του άρθρου 1 του ν. 3812/2009. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής τους (έναρξη και λήψη).


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και μέχρι την πλήρωση των θέσεων.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο Πρωτόκολλο του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα: 2227031215, 2227031222, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Διεύθυνση : Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Λίμνη Εύβοιας, Τ.Κ. 34005 ΛΙΜΝΗ.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση : www.malian.gov.gr.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
Ανάρτηση ολόκληρης της Ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λίμνης καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα των Δημοτικών Ενοτήτων Κηρέως και Νηλέως, προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Για το σκοπό αυτό θα συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης στο φορέα.

Ο Δήμαρχος
Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας
Γεώργιος Τσαπουρνιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.