Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 1-1 για την Α' ΕΠΣΕ



Ισόπαλες (1-1) στο Μαντούδι αναδείχθηκαν οι ομάδες της Αναγέννησης και της Καρύστου (φωτό) και είναι και ισόβαθμες (από 14β.) στην 10η και 11η θέση, αντίστοιχα της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 67' η Κάρυστος πάγωσε τους γηπεδούχους.

Από μια εκτέλεση κόρνερ, ο Περικλής Ραβιόλος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, έκανε το 0-1 και η Αναγέννηση βρέθηκε στα σχοινιά.

Ομως, στο 72' ο Κουβούσης μετά από ατομική ενέργεια, σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Μπογκντάνι και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1 (χρεώθηκε αυτογκόλ).

Στο 75' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Μορφούλης για την Αναγέννηση, οι γηπεδούχοι συνέχισαν με δέκα παίκτες, το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και έτσι οι δυο ομάδες έμειναν στο Χ.

Διαιτησία: Κούκουρα, Αλεξίου - Ακριώτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Μουτουσίδης (89' Γκάγκαλης), Μορφούλης, Τάρλας, Λιάκος, Κουβούσης, Τσούμαρης (89' Σοφρώνης), Τηλιόπουλος (16' λ.τρ. Τριανταφύλλου), Μαναρίτσας, Ζουζουλής (89' Καντζούρας), Αργύρης Στεργίου.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Γκίκας, Γεωργιόπουλος (82' Ζέφι), Περ. Ραβιόλος, Μπογκντάνι (82' Κασέμι), Θάτσι, Κακαβάς, Χαρίσης, Χελιώτης, Ντινιακός (55' Αντώνενας, 86' Αστηθάς), Καράβολας, Ι. Σίμωσης.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.