Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Ο Διαμαντής Κουτσουφλάκης για το γήπεδο Προκοπίου !


Σήμερα 6/12/2023 γυρνώντας στο χωριό μου το Προκόπι ήρθα αντιμέτωπος από την μια με αυτό που πάντα με πρέσβευε δηλαδή μια ομάδα ανθρώπων , και πιο συγκεκριμένα το Δ/Σ του Α.Σ Δόξα Προκοπίου που με αποκλειστικά δικά τους έξοδα και χωρίς καμιά βοήθεια, συντηρώντας από τον αγωνιστικό χώρο ως και τα αποδυτήρια με υπεύθυνο προπονητή τον Ζυγογιάννη Κώστα να προσπαθεί να μαζέψει αφιλοκερδώς τα παιδιά του χωριού , προσφέρουν μια διέξοδο στον αθλητισμό και από την άλλη είδα την απαξίωση αυτής της προσπάθειας από πλευράς της Δημοτικής Αρχής , καθώς το Δημοτικό Στάδιο Προκοπίου των Ολυμπιακών προδιαγραφών δεν έχει δεχθεί καμία παρέμβαση από το 1999 που πρωτολειτούργησε . 

Με αποδυτήρια μέσα στην μούχλα, με ανύπαρκτο βραδινό φωτισμό , με ποτιστικά που δεν δουλεύουν , , με τον περιβάλλοντα χώρο των 10 διαδρομών χωρίς - όχι ταρτάν- αλλά γεμάτος χόρτα και άλλα υλικά που κάθε χρόνο απομακρύνονται με έξοδα αυτών που φέτος στην πιο δύσκολη χρονιά για την ομάδα του χωριού μας βάζουν πλάτη γιατί έτσι έμαθαν , όχι από κανένα συμφέρον αλλά γιατί έτσι τους έμαθε ο αείμνηστος πρόεδρος Ηλίας Κουτσουφλάκης , γιατί δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορούσες να μάθεις κάτι άλλο παρά από τον καθημερινό αγώνα για να μείνουν τα παιδιά μακριά από εξαρτήσεις , πειρασμούς και άλλα πολλά που δεν πληρώνονται και δεν διδάσκονται με 15 ευρώ τον μήνα. 

Διαμαντής Κουτσουφλάκης

 

8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ φίλε και πρώην συμπαίκτη αλλά δυστυχώς όλα έχουν αλλάξει, προς το χειρότερο. Κάποτε τα παιδιά έτρεχαν στο γήπεδο τώρα τα κυνηγάς για να έρθουν. Σημεία των καιρών. Για την εγκατάληψη του γηπέδου, δεν πουλάει , πιο πολύ πουλάει το μπετόν και η άσφαλτος. Απλά μαθηματικά
    Τώρα για τον Ηλία ότι και να πεις είναι λίγο, πρόσφερε τόσα πολλά που αδυνατώ να τα αριθμήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε και πρωην συμπαίκτη αν και δεν ξερω ποιος εισαι γιατι έγραψες σαν ανώνυμος δεν συμφωνω απόλυτα μαζι σου γιατι νομιζω οτι η κοινωνία ειναι καλως η' κακως καθρέφτης δικος μας το πως δηλ. την οριζουμε και πως την διαμορφώνουμε και δυστυχώς η γενια μας οριζει και διαμορφωνει μια επομενη γενια η οποια το μονο που θα την νοιαζει θα ειναι ο εαυτουλης της.τελος δεν ειναι σημεια των καιρων ειναι σημεια των καιρων μας και των εαυτων μας.
      Δ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Διαμαντή μεγάλη συζήτηση ανοίγεις που δυστυχώς δεν έχει τέλος,. Ότι ανάλυση και να κάνεις το αποτέλεσμα είναι ίδιο, δυστυχώς. Ο Γρηγόρης Καραγιάννης είμαι. Το ανώνυμος απλά έμεινε

      Διαγραφή
  2. Αν δεν κανω λάθος,στην μετώπη του σταδίου έχει μια εικόνα.Και εδώ η θρησκευτική ιστερΐα αυτών που κερδοσκοπούν εκμεταλλευόμενοι τους πιστούς!Αν λοιπόν το γήπεδο που πλήρωσαν οι δημότες ανήκει στον Αγιο,να βάλουν λεφτά και να το κάνουν έναν σύγχρονο χώρο άθλησης,όπως αξίζει στα παιδιά μας.Αλλιώς,ας το κάνουν βοσκότοπο η ό,τι άλλο σκεφτούν για να βγάλουν λεφτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην μετωπη του σταδιου υπαρχει η φωτογραφια του Ηλια Κουτσουφλακη,ενος ανθρωπου που εδωσε τα παντα οχι μονο για την ομαδα του χωριου αλλα για ολα τα παιδια της περιοχης.
    Στο λεξιλογειο του δεν υπηρχε κακος ποδοσφαιριστης,δεν κανει μωρε που να τρεχουμε,υπηρρχε μονο ακομα ενα παιδι που επρεπε να ερθει στο γηπεδο να αθληθει για να ξεφυγει οσο τοδυνατον απο τους πειρασμους της εποχης μας.
    Γ'αυτο εμεις οσοι εχουμε μεινει ρομαντικοι στα χωρια μας και θελουμε να ακολουθησουμε το παραδειγμα του οφειλουμε να διεκδικήσουμε συγχρονους ασφαλεις και δωρεαν αθλητικους χωρους.
    Μας το οφειλουν και το κρατος και η Δημοτική αρχή ως ελαχιστη σποδειξη οτι μας υπολογιζουν και μας σκεφτονται εμας και τα παιδια μας.
    Διιαμαντης Κουτσουφλακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το εκάστοτε γήπεδο είναι καθρέφτης του εκάστοτε χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα γηπεδα του Δήμου μας και η θλιβερη εικονα τους ειναι ο καθρέπτης του ενδιαφέροντος για την νεολαια και οχι μονο ολων των δημοτικων αρχων που εχουν περασει απο τον τοπο μας.

      Διαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.