Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Στον απόηχο της Συναυλίας... 10 χρόνια "Γέφυρες"!

Με μεγάλη χαρά η Σχολή μας γιόρτασε τα 10 Χρόνια ¨ζωής¨ με μία συναυλία σταθμό στα μουσικά της μονοπάτια. 50 υπέροχοι μουσικοί και 11 ξεχωριστές φωνές, βρέθηκαν επί σκηνής και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα ταξίδι στο διάβα της Ελληνικής μουσικής μέσα στον χρόνο.

Το κατάμεστο θέατρο και το χειροκρότημα με τα χαμόγελα του κόσμου σε κάθε μελωδία, έδιναν χαρά και ικανοποίηση στη μουσική μας οικογένεια ότι τα κατάφεραν.
Τα λόγια τους θα μείνουν στις καρδιές μας όπως και ο λόγος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου που θα μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας και να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και την αγάπη τους. Τους χορηγούς μας που μας στήριξαν με κάθε τρόπο που μπόρεσε ο καθένας ξεχωριστά. Επίσης τον ηχολήπτης μας Velisarios Skopelitis, τον Bolinis Kostas και όλη την ομάδα του mastersound για το άψογο αποτέλεσμα που μας χάρισαν στον ήχο και στον φωτισμό.
Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στον αγαπημένο μας φίλο Dimitris Kapeleris για τα βίντεο που δημιουργήσαμε και παρουσιάσαμε στη συναυλία αλλά και τη βιντεοσκόπηση της. Τον Σωτήρη Σκάνδαλο για την υπέροχη αφίσα που μας έφτιαξε και για τη φωτογραφική κάλυψη της συναυλίας.
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμο Χαλκιδαίων, τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ και προσωπικά τη Δήμαρχο μας κυρία Elena Vaka και την πρόεδρο του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κυρία Eleni Aidini που πάντα μας στηρίζουν και βρίσκονται κοντά μας.
Επιπλέον ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος στο πρόσωπο του Δεσπότη μας που μας τίμησε με την παρουσία του και για την συμπαράσταση τους.
Ευχαριστούμε επίσης του συνεργάτες και φίλους μας τον Dimitris Tsokanis και τη Vasiliki Petraki που είναι κοντά μας κάθε φορά και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα από την καρδιά τους.
Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορούσαν να είχαν γίνει χωρίς τους δασκάλους μας Rozina Mardirosian, Konstantinos Georgoulis, Νίκος Βενετάκης και Charalambos Papanikolaou που μέσα από την άψογη συνεργασία μας και την προσωπική δουλειά που κάνουν μέσα από τα μαθήματα στη σχολή μας απολαύσαμε τους σπουδαστές μας.
Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ αλλά και το μεγαλύτερο μπράβο αξίζει να δοθεί στους βασικούς πρωταγωνιστές της συναυλίας που δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους σπουδαστές μας στην ορχήστρα και στο φωνητικό σύνολο που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Άλλωστε οι "γέφυρες" είναι μια μεγάλη οικογένεια που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς όλους του σπουδαστές, τα μέλη της παιδικής και της χορωδίας ενηλίκων, το φωνητικό σύνολο, τα σπουδαστές των μουσικών εργαστηρίων, τους δασκάλους και σίγουρα τους γονείς που μας εμπιστεύονται. Επιπλέον ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στον Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου Μάκιστος - makistos. για τη συνεργασία μας και για την αγάπη τους προς τη σχολή και τα πρόσωπα μας.
Χρόνια μας πολλά λοιπόν...! Και εις άλλα με υγεία!
Λευτέρης Πνευματικός & Ανδρέας Σκάνδαλος





https://www.facebook.com/profile.php?id=100069788671802
 

Ο Δημήτρης Γροντής στα "Μαλαματένια Λόγια"



https://www.facebook.com/100069788671802/videos/1171318344254178


10 Χρόνια Γέφυρες !!!
Όποιος επιθυμεί να μάθει κάποιο παραδοσιακό όργανο, να γίνει μέλος της ορχήστρας ή της χορωδίας έχει δυνατότητα εγγραφής στον Χορευτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μαντουδίου ο Μάκιστος!!!
#Οι_Τετάρτες_μας!!!
#Συναυλιάρα!!!
#Αφούσης--
https://www.facebook.com/100069788671802/videos/1353592665318015Πεχλιβάνης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.