Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης και φεστιβάλ Γευσιγνωσίας στο Πευκί Ευβοίας 1 Ιουλίου 2022


Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια του «Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης, Αρτεμίσιον 480 π.Χ.» που διοργανώνει ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας και έκθεση τοπικών προϊόντων διατροφής στο Πευκί Ευβοίας, τη Παρασκευή 01 Ιουλίου 2022 και το Σάββατο 02 Ιουλίου 2022.

Για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, όπου καλεσμένοι και συμμετέχοντες κολυμβητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την πλούσια παραγωγή της Εύβοιας.

Σκοπός μας είναι η προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Βόρειας Εύβοιας όπου σε συνδυασμό με τους κολυμβητικούς αγώνες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα αναδείξουν μέσω της έκθεσης τον παραγωγικό πλούτο της περιοχής.

Για το λόγο αυτό, με το παρόν έγγραφο ζητούμε την στήριξη σας, ενώ για τη συμμετοχή σας στη διοργάνωση δεν θα επιβαρυνθείτε με κόστος συμμετοχής .


Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 31 Μαίου 2022.



Υπεύθυνη επικοινωνίας κα Αγιοστρατίτη Παρασκευή, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, τηλ: 6979553462 / e-mail: info@oesevias.gr.



Βέβαιοι για την θετική σας ανταπόκριση ευχαριστούμε εκ των προτέρων.



Με εκτίμηση

H Πρόεδρος



Αγιοστρατίτη Παρασκευή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.