Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, μαζί με όλους τους κατοίκους της Β . Ευβοίας , που ακόμα παλεύουν να ορθοποδήσουν ψυχικά , οικονομικά ,από τις καταστροφές που τους προκάλεσαν οι φωτιές του Αυγούστου το 2021. Και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα, σε κάθε μέτρια βροχόπτωση να υφίστανται , νέες καταστροφές από πλημμύρες.

Απαιτούμε. Από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να αναθεώρηση τα σχέδια του για την ολοκληρωτική καταστροφή αυτού του τόπου.

Απαιτούμε. Από την τοπική αυτοδιοίκηση των Δήμων Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας . Όπως και από την Περιφέρεια , να δράσουν δυναμικά και να σταματήσουν να βολεύονται πίσω από απλές εγγραφές διαμαρτυρίες προς την Κυβέρνηση.

Απαιτούμε . Όχι στη μείωση του εκπαιδευτικού δυναμικού λειτουργίας των σχολείων των δυο Δήμων, διότι έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης . Διατήρηση των οργανικών και λειτουργικών θέσεων των εκπαιδευτικών ως επιτακτική ανάγκη στα σχολεία της Βόρειας Εύβοιας .

Απαιτούμε. Από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη , να λάβει σοβαρά την Επερώτηση του βουλευτών του Σύριζα Π- Σ Αποστόλου Βαγγέλη και Νίκο Φίλη.

Που Ζητάνε για τους μαθητές των δυο Δήμο μας και ειδικά για τους μαθητές της Γ ‘ Λυκείου, των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ. Λόγο της πανδημίας αλλά και της μεγάλης καταστροφής οικονομικής, περιβαλλοντικής , από τις φωτιές και από τις πλημμύρες. Να εισαχθούν καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε σχολές , σε Τμήματα και εισαγωγικές κατευθύνσεις των Α. Ε .Ι. και των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών. Σύμφωνα με το άρθρο του ν . 4186/ 2013 ( ΦΕΚ 193 Α’ )

Η νομοθετική πρόβλεψη έχει εφαρμοστεί και στο παρελθόν, για περιοχές που επλήγησαν. Θεωρούμε απαραίτητη αυτήν την νομοθετική πρόβλεψη για τους Δήμους μας. Γιατί η συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι άνισες , σε σχέσεις με του υπόλοιπους εξεταζόμενους . Όπως πολύ Ορθά αναφέρουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ , στην επερώτηση τους



Ο Συντονιστής

Καρατζούδης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.