Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Β.Ευβοίας -Ανακοινώθηκε η δημιουργία σφαγείου

 Στο νέο Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό που δημιουργήθηκε στη Β. Εύβοια βρέθηκε ο Χρ. Τριαντόπουλος και ο Σίμος Κεδίκογλου όπου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Κελαϊδίτη και του Δημάρχου Γ. Τσαπουρνιώτη, ανακοινώθηκε και η δημιουργία σφαγείου στην περιοχή Παπάδες, με δύο γραμμές παραγωγής, καθώς και η ένταξη των βοοτρόφων στο καθεστώς των αποζημιώσεων.

O Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρ. Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στην χρησιμότητα της ύπαρξης του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού και μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ο συνεταιρισμός είναι η λύση στο πρόβλημα της ελληνικής παραγωγής. Είναι η λύση που έχουν πορευτεί όλοι οι Ευρωπαίοι και όπου πραγματοποιείται είναι ευλογία".   

Ο Σ. Κεδίκογλου αφού ευχαρίστησε τον Γ. Κελαϊδίτη που εργάζονται μαζί για την πορεία του έργου και την Περιφέρεια, έδωσε και επιπλέον πληροφορίες για το σφαγείο. Ακόμη ένα ευχάριστο νέο που ανακοινώθηκε είναι πως εντάσσονται στο καθεστώς των αποζημιώσεων και οι βοοτρόφοι. 

Ο Γ. Κελαϊδίτης ανέφερε μεταξύ άλλων: "Είναι βέβαιο πως όλοι μας, με όλες μας τις δυνάμεις θα συνδράμουμε ώστε να πετύχει αυτό το εγχείρημα. Είμαστε εδώ να βάλουμε σε σειρά όλα τα αιτήματα που δεν έχουν ικανοποιηθεί στον βαθμό που θα θέλαμε όλοι, αλλά όπως είδαμε και με τους βοοτρόφους φάνηκε η ανταπόκριση της κυβέρνησης"



1 σχόλιο:

  1. Για την ανάπτυξη μιας περιοχής απαιτείται η υλοποίηση έργων υποδομής. Το σφαγείο αποτελεί ένα σημαντικότατο έργο υποδομής για όλη την Βόρεια Εύβοια. Ελπίζω να μην μείνει μια απλή πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.