Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Ανακοίνωση του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού του δήμου ΜΑΛΙΑΝ "Ο Αγγελης Γοβιος"

Ο κτηνοτροφικός συνεταιρισμός του δήμου ΜΑΛΙΑΝ ¨Ο Αγγελης Γοβιος¨ χαιρετίζει τη συχνή παρουσία τόσο του υπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Κου Τριαντόπουλου όσο και του βουλευτή του νομού μας και υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κου Κεδίκογλου για τις τακτικές επισκέψεις τους στην πυρόπληκτη περιοχή μας της Β. Εύβοιας.
Μια τέτοια επίσκεψη έλαβε χώρα την Πέμπτη 12/05/22 κατόπιν πρόσκλησης του έτερου κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Β. Εύβοιας η οποία πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κτήριο του κινηματογράφου Λίμνης.
Εμείς ως κτηνοτροφικός συνεταιρισμός του δήμου ΜΑΛΙΑΝ ¨Ο Αγγελής Γοβιός¨ προσκληθήκαμε από το γραφείο του υφυπουργού Κου Κεδίκογλουγια να παρευρεθούμε.Στάλθηκε λοιπόν μια μικρή αντιπροσωπεία από τρία μέλη.
Κατά την είσοδό μας στο κτήριο δεχθήκαμε από τον πρόεδρο του έτερου κτηνοτροφικού συνεταιρισμού της Β. Εύβοιας Βασίλη Χριστοδούλου έντονη φραστική επίθεση με ιδιαίτερο μένος με έντονους χαρακτηρισμούς απειλές και τραμπουκισμούς.
Στην ερώτηση-απορία μας, επικαλέστηκε λόγο που εκ των υστέρων αποδείχθηκε ψευδής. Ανέφερε ότι ήταν μέρα γενικής συνέλευσης του συνεταιρισμού του, κάτι το οποίο δεν ίσχυε. Ακόμα και αν ίσχυε θα μπορούσε με ¨ευγένεια ¨ να μας το αναφέρει και όχι να τραμπουκίζει προσωπικά είσαι βάρος μας.
Οι εκτός συνεταιριζομένων προσκεκλημένοί που παραβρίσκονταν στο συμβάν έμειναν εμβρόντητοι από αυτή του τη συμπεριφορά και αρκετοί αποχώρησαν αμέσως μετά τη δική μας αποχώρηση ως μή αποδεκτών στη συνάντηση.
Θεωρούμε ότι το μόνο που δεν χρειάζεται ο κλάδος μας και φυσικά ο τόπος μας είναι οι ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ αλλά η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Για τους κοινούς στόχους ο μόνο που δεν οφελεί κανέναν είναι τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Παρά τα όσο προηγουμένως ανέφερα,οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες έκαναν διάφορες εξαγγελίες σχετικές με τον κλάδο μας και την ανάπτηξή του πάνω σε Ευρωπαϊκά πρότυπα, εξού και το ¨συνεταιρίζεσθαι ¨ ειδικά μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη η περιοχή μας το καλοκαίρι του ¨21, τις οποίες εμείς μαθαίνουμε σπασμωδικά από διάφορους λες και δε μας αφορούν άμεσα.
Ευχαριστώ ελπίζοντας να μη σας κούρασα. Ο σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας.

 Η εκπρόσωπος του κτην/ κού συνεταιρισμού

"Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΒΙΟΣ"

Μπρατζίκου Άννα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.