Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ανασυγκρότηση Β. Εύβοιας: 4η Συνάντηση 3-5 Ιουνίου στα Λουτρά Αιδηψού!


 4η Συνάντηση των μελετητών με την τοπική κοινωνία και του φορείς της Βόρειας Εύβοιας, η οποία θα συνδυαστεί με την 8η Συνάντηση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» με τα Εταιρικά του Μέλη και θα πραγματοποιηθεί από Παρασκευή 3 έως Κυριακή 5 Ιουνίου στα Λουτρά Αιδηψού.



Το τριήμερο αυτό είναι μία συνδιοργάνωση του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» και του Εταιρικού Μέλους του Σωματείου, «Κτήμα Γεροβασιλείου», όπου μαζί με τον Ιδρυτή του, κ. Βαγγέλη Γεροβασιλείου θα σας υποδεχτούμε για να σας «ξεναγήσουμε» στη Βόρεια Εύβοια, μέσα από το ολιστικό, ανθρωποκεντρικό, οραματικό και καινοτόμο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση του Ιουνίου θα είναι μία μεγάλη «γιορτή» για την Βόρεια Εύβοια με κεντρικό μήνυμα «Η Βόρεια Εύβοια ξαναγεννιέται και παράγει». Το τριήμερό μας θα είναι επικεντρωμένο στην επιχειρηματικότητα, ως κινητήρια δύναμη για την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής της Βόρειας Εύβοιας, καθώς και στις μεταρρυθμίσεις που θα στηρίξουν το εγχείρημά μας.

Επίσης, θα παρουσιαστεί η μεγάλη και σπουδαία συμβολή των Εταιρικών Μελών του Σωματείου και όλου του Χορηγικού Κινήματος της χώρας στην οικοδόμηση και υλοποίηση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, καθώς με τη δική τους στήριξη ανατέθηκαν 13 μελέτες όλων των θεματικών κύκλων.

Σήμερα, βρισκόμαστε στην πιο δημιουργική φάση του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, όπου εξελίσσονται και έχουν ήδη «αγκαλιαστεί» από την τοπική κοινωνία τα έργα Φωτοδότες, τα οποία θα μας δώσουν τις πρώτες εικόνες από το μέλλον της περιοχής και το μεταρρυθμιστικό σχέδιο αναγέννησης της Βόρειας Εύβοιας που θα αποτελέσει το έναυσμα για να μεταδοθεί σε όλη τη χώρα ένα ευρύ φάσμα μεταρρυθμίσεων.

Το πρόγραμμα Ανασυγκρότησης αποτελεί το πνευματικό και βιωματικό φορτίο του Διαζώματος, που είναι η συλλογική μας προίκα, μετουσιωμένο σε συγκεκριμένα έργα και δράσεις. Η Αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας υλοποιείται με συγκεκριμένη μεθοδολογία που «υπηρετεί» την τριπλή αειφορία: περιβαλλοντική, κοινωνική, και τέλος οικονομική που εξασφαλίζει τους όρους οικονομικής βιωσιμότητας και χωρίς την οποία δεν μπορούμε να επιτύχουμε τα δύο προηγούμενα.

Οι εργασίες του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν στο «Thermae Sylla Spa Wellness Hotel» σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και θα διαρθρωθούν στις παρακάτω τέσσερις ενότητες,

Παρασκευή 3/06 και ώρα 18:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ. με τίτλο «Είμαστε όλοι εδώ».
Σάββατο 4/06 και ώρα 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. με τίτλο «Η Οικοδόμηση της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης – Ο.Χ.Ε για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας».
Σάββατο 4/06 και ώρα 17:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ. με τίτλο «Οι Σπινθήρες της Ανάπτυξης».
Κυριακή 5/06 και ώρα 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. με τίτλο «Ουτοπία είναι μία πρόωρη αλήθεια. Η ματιά μας για το μέλλον του Διαζώματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.