Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

ΜΑΚΙΣΤΟΣ :Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η πρώτη εκδήλωση του καλοκαιριού, στην πλατεία Μαντουδίου

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του Πολ. Συλλόγου ΜΑΚΙΣΤΟΣ  για το φετινό καλοκαίρι,στην πλατεία Μαντουδίου, που όπως κάθε χρόνο έχει πρωταγωνιστές τα παιδιά!!! 


  • Μουσικές, Τραγούδια και Χοροί συνόδεψαν τα πιο λαμπερά παιδικά χαμόγελα και μας γέμισαν όλους με ενέργεια για το παρόν και αισοδοξία για το μέλλον μας!!!

    Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους δασκάλους Μάριο Κολόμβο, Ελένη Κούκουζα, Νίκο Μπιαμή και Μαρία Σακκή του Ωδείου Σιάνου, τους χοροδιδάσκαλους παραδοσιακών χορών Βασιλική Πετράκη και Δημήτρη Τσοκάνη και την Χοροδιδασκάλισα λάτιν και χιπ χοπ Έλενα Μαρκέζε και να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους και την υπέροχη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ματούλα Αλεξίου.
    Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική Αρχή, την Εκκλησία και όλες τις αρχές του τόπου μας για την έμπρακτη στήριξη τους .
    Ενα μεγάλο ευχαριστω σε όλους τους γονείς των παιδιών και τα μέλη του Συλλόγου μας, που είναι δίπλα στον μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

    Τέλος ευχαριστούμε θερμα όλους εσάς για την ενέργεια και την αμέριστη στήριξή σας στην προσπάθεια μας για την Πολιτιστική ανύψωση του τόπου μας!
    Το καλοκαίρι μας μόλις ξεκίνησε...

    Ραντεβού στις επόμενες μας εκδηλώσεις!!!!

    Ενημερωθείτε σχετικά στη σελίδα του Συλλόγου μας στο fb , στο Φυλλάδιο Εκδηλώσεων του Δήμου, στο stand στην πλατεία Μαντουδιου.
    Ευχαριστούμε!!!

    Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση των παιδικών μας τμημάτων!!!



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.