Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ο Κων/νος Ι. Στάμου, υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, με τον συνδιασμό Κ.Μαρκόπουλου

 


Αγαπητοί φίλες κ φίλοι 

,είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για το Νομό Ευβοίας στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη κου Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου.

 Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του ιατρού μας θα συμπορευτώ μαζί του στον αγώνα των επικείμενων Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023 με τον συνδυασμό «Στερεά Περιφέρεια». Προσωπικός στόχος μου είναι να συνεισφέρω με αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της περιφέρειας αλλά κυρίως του Νομού μας που τόσο έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια. Μέσα από έναν ανιδιοτελή αγώνα δημιουργίας και προόδου οραματίζομαι μια Περιφέρεια και δη έναν νομό που θα εμφορείται από αξίες δικαιοσύνης, αλληλεγγύης, και θα διέπεται από κοινωνική συνοχή και θα επενδύει στην ανάπτυξη και την ορθολογική κατανομή των πόρων της . 


Στόχος του συνδυασμού του κου Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου είναι να δώσουμε «ταυτότητα ανάπτυξης» στην Στερεά Ελλάδα, μια Περιφέρεια ισχυρή που θα είναι η εγγύηση και το στήριγμα κάθε Στερεοελλαδίτικης οικογένειας αλλά και κάθε παραμελημένου ή ανήμπορου πολίτη. Όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια σύγχρονη και πιο ανθρώπινη Περιφέρεια.

 Σας καλώ λοιπόν να ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ και να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ από οποιαδήποτε θέση αυτήν την προσπάθεια του συνδυασμού «ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ».

 Εύχομαι η Χρονιά αυτή να μας βρει όλους δυνατούς για την πορεία αυτού του αγώνα που μόλις ξεκίνησε. Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία και ευημερία! 

Τρόποι επικοινωνίας: email stamoukonstantinos1970@gmail.com τηλ:6976865964 κ 6973877105

 Κωνσταντίνος Στάμου του Ιωάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.