Kι αν νικηθήκαμε δεν ήταν απ'την τύχη ή τις αντιξοότητες,αλλά απ'αυτό το πάθος μας για κάτι πιο μακρινό " Τάσος Λειβαδίτης

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Εγκρίθηκε η ετήσια σύνδεση Μαντούδι-Σποράδες με δύο δρομολόγια την ημέρα!

 Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η ετήσια δρομολόγηση πλοίου, από τις αρχές Ιουνίου 2024 έως τον Ιούνιο του 2025 η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μαντουδίου με τις Βόρειες Σποράδες

Η νέα σύνδεση, η οποία δεν θα επιδοτείται από το κράτος, θα προσφέρει δύο δρομολόγια την ημέρα προς Σκόπελο και Σκιάθο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Τριαντόπουλου, με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Σύμφωνα με τον κ. Τριαντόπουλο, η ετήσια σύνδεση θα έχει θετικά αποτελέσματα στην οικονομική δραστηριότητα, την τουριστική επισκεψιμότητα και την καθημερινότητα των κατοίκων των νησιών.

Η είδηση έχει γίνει δεκτή με ικανοποίηση από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες των Βόρειων Σποράδων, οι οποίοι ανυπομονούν για την ομαλοποίηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Εύβοια.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της προσβασιμότητας των νησιών και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.