Kι αν νικηθήκαμε δεν ήταν απ'την τύχη ή τις αντιξοότητες,αλλά απ'αυτό το πάθος μας για κάτι πιο μακρινό " Τάσος Λειβαδίτης

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ελάτε να Ανακαλύψετε την Ευεξία στο "Wellness Festival Greece" στη Χαλκίδα!

 


Ελάτε να Ανακαλύψετε την Ευεξία στο "Wellness Festival Greece" στη Χαλκίδα!
Ημερομηνία: 30 Ιουνίου 2024
Ελεύθερη Είσοδος για Όλους - Μην το Χάσετε!

Το Φεστιβάλ Ευεξίας "Wellness Festival Greece" έρχεται στη Χαλκίδα, στο Θεατράκι Κωτσόπουλου, την Κυριακή 30 Ιουνίου από τις 09:30 έως τις 19:00, με στόχο να προασπίσει την ευεξία, την τόνωση και τη δημιουργικότητα των συνανθρώπων μας.

Ημέρα Γεμάτη Δραστηριότητες για το Σώμα και το Πνεύμα
Το Φεστιβάλ, το οποίο ξεκίνησε πριν 3 χρόνια στην Αθήνα, προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ενημερωθούν για ποικίλες πρακτικές ευεξίας, να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτές, να δημιουργήσουν, να χαλαρώσουν και να εκφραστούν.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Η ημέρα θα είναι γεμάτη με μοναδικές δραστηριότητες όπως:

1.*Munay-Ki με την Μαρία Θεοδώρου:** Munay σημαίνει Αγάπη και Ki σημαίνει ενέργεια στη γλώσσα των σαμάνων του Αμαζονίου.

2. **Αναπνοή με εστίαση στους πνεύμονες με την Ιωάννα Ντάση & Ελβίρα Μασλατζίδη:** Πρακτική Yoga εμπνευσμένη από την Sensit Yoga.

3. **Ρεφλεξολογία με τον Πάρη Αντωνίου:** Αφύπνιση των αυτοθεραπευτικών ιδιοτήτων του σώματος.

4. **Nidra Yoga με handpan με την Ελένη Κωνσταντινίδη & τον Γιώργο Δαμιανό:** Καθαρισμός του προγραμματισμού μέσα από το υποσυνείδητο, μαζί με τους αιθέριους ήχους του Handpan.

5. **Θεραπεύοντας τις ρίζες μας με την Φαίδρα Κορμάνου:** Ασκήσεις αυτοΐασης για βελτίωση της ροής και αποδοχής του εαυτού μας.

6. **Sound Healing Meditation με την Νικολέττα Χριστογεώργου:** Διαλογισμός με εργαλείο τον ήχο και τις δονήσεις.

7. **Μικροβίωμα: ο αόρατος σύμμαχος της ζωής μας με τον Σταύρο Καραγιλάνη.**

8. **Mantra Yoga για την εναρμόνιση των ενεργειακών μας κέντρων με την Πένυ Λεβεντού:** Επανασύνδεση με την πηγή ή τον αληθινό εαυτό.

9. **Βοτανοθεραπεία με την Κωνσταντίνα Λίτσα:** Γνωριμία με τον κόσμο των βοτάνων με στόχο την αυτοδιαχείριση και προάσπιση της υγείας μας.

10. **Dancing with your heart με τον Αλέξη Πατρικουνάκο.** Ένα αυτογνωσιακό μάθημα χορού, με οδηγό την καρδιά και την ελεύθερη κίνηση.

Το "Wellness Festival Greece" προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν, να συμμετάσχουν ενεργά, να τονωθούν, να χαλαρώσουν και να εκφραστούν μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Και σ'αυτό το Φεστιβάλ, θα έχουμε και πάλι μαζί μας το καλάθι από τoν Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους, για να το γεμίσουμε με ό,τι μπορεί ο καθένας μας.

**Παρακαλούμε θερμά για τη δημοσίευση του παρόντος δελτίου τύπου και σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας ευεξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 



Τηλέφωνα: 6946239995 
6940976179

Σας περιμένουμε όλους στη Χαλκίδα για μια μέρα γεμάτη ευεξία και έμπνευση!

**Wellness Festival Greece**


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.