Kι αν νικηθήκαμε δεν ήταν απ'την τύχη ή τις αντιξοότητες,αλλά απ'αυτό το πάθος μας για κάτι πιο μακρινό " Τάσος Λειβαδίτης

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ζεμπίλης: Απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ του 2024 όλα τα ακίνητα που βρίσκονται στη Βόρεια Εύβοια.


Ζεμπίλης: Απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ του 2024 όλα τα ακίνητα που βρίσκονται στη Βόρεια Εύβοια. Κατατέθηκε η νομοτεχνική βελτίωση

Δεκτή έγινε η πρόταση του εισηγητή της πλειοψηφίας του Σ/Ν "Ψηφιακό Τέλος Συναλλαγής και άλλες διατάξεις" Βουλευτή Εύβοιας Θανάση Ζεμπίλη για την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ του 2024 όλων των ακινήτων που βρίσκονται στους Δήμους Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας και Ιστιαίας Αιδηψού. 

Παρά την αρχική εισήγηση των υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠ.ΟΙΚ να εφαρμοστούν οι νεότερες διατάξεις για την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ του 2024 μόνο τα πληγέντα ακίνητα, τελικά ο Υπουργός Οικονομικών κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο Υφυπουργός κ. Χρήστος Δήμας έκαναν δεκτή την πρόταση του εισηγητή της πλειοψηφίας Θανάση Ζεμπίλη να περιληφθεί το σύνολο των ακινήτων που βρίσκονται στις περιοχές των δύο δήμων. 

Η νομοτεχνική βελτίωση έχει ως εξής: «Η απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ ακινήτων του τελευταίου εδαφίου της παρ.78 του άρθρου 3 του ν.4223/2013 επεκτείνεται και για το έτος 2024»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.