Kι αν νικηθήκαμε δεν ήταν απ'την τύχη ή τις αντιξοότητες,αλλά απ'αυτό το πάθος μας για κάτι πιο μακρινό " Τάσος Λειβαδίτης

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Αιδηψός-Μαντούδι 4-1 για την Α΄ΕΠΣΕ

 

Στο γήπεδο Αιδηψού η τοπική ομάδα επικράτησε 4-1 του Μαντουδίου, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής της πρώτης ευβοϊκής κατηγορίας.

Ο Κυριακού για την Αιδηψό βγήκε απέναντι απ’ τον Αλατζά στο 3′, που μπλόκαρε το πλασέ του αντιπάλου κι ένα λεπτό μετά παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ με κεφαλιά του Αναστασιάδη στην απέναντι εστία. Οι Αιδηψίοι είχαν μπει δυνατά στο ματς και στο 6′ ο Κυριακού έβγαλε προωθημένη μπαλιά για τον Μ. Σουλιάδη κι εκείνος έκοψε παράλληλα για τον Μαργκεγκάι, ο οποίος ανενόχλητος έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά οι Μαντουδιανοί ισοφάρισαν απροσδόκητα με αυτογκολ του Γ. Πατσή, που από το κέντρο του γηπέδου άθελα του ‘κρέμασε’ τον τερματοφύλακα της ομάδας του. Ακολούθησε ακόμη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με δυνατό διαγώνιο σουτ του Κυριακού, με τον Αλατζά όμως να κλείνει καλά την κλειστή του γωνία. Στο 31′ ήταν η σειρά του Μαντουδίου να βρεθεί με αξιώσεις στην επίθεση, με τον Γάσπαρη με τάκλιν να ‘παρενοχλεί’ το σουτ του Γραμματικόγιαννη, κάνοντας την μπάλα να φύγει κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά είχαμε ακόμη μια καλή στιγμή για τους Μαντουδιανούς, με σουτ έξω απ’ την περιοχή του Μορφούλη, με τον Μ, Μπιμπάι με υπερένταση να παραχωρεί κόρνερ.

Στο 38′ οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Ι. Σουλιάδη, με σουτ απ’ το ύψος της περιοχής να ευστοχεί. Δύο λεπτά μετά η Αιδηψός έβαλε ακόμη πιο γερές βάσεις για τη νίκη, αφού ο Κυριακού με κεφαλιά έκανε το 3-1, αξιοποιώντας σέντρα ακριβείας του Γάσπαρη. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους στο 62′, γιατί σε εκείνο το χρονικό σημείο έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Μορφούλη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ακολούθησε, στο 67′, ατομική προσπάθεια και σουτ του Κυριακού, με τον Κυριακού να διώχνει με τα πόδια, ενώ ο Γκούρλας προσπάθησε να βάλει και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι στο 78′, με κεφαλιά που πέρασε έξω. Όλα τέλειωσαν οριστικά στο 80′, αφού ο Μαργκεγκάι σκόραρε ξανά με πλασέ, κλείνοντας το σκορ, με τους γηπεδούχους να έχουν ακόμη μια ευκαιρία στο 84′, με βολέ του Κυριακού που πέρασε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Κοντογιαννίδης-Χαρμαντάς.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 62′ Μορφούλης.

ΓΚΟΛ: 6′ & 80′ Μαργκεγκάι, 38′ Ι. Σουλιάδης, 40′ Κυριακού-10′ Γ. Πατσής (αυτογκόλ).

ΑΙΔΗΨΟΣ (Θανάσης Αναγνώστου): Μ. Μπιμπάι, Καρατζούδης (82′ Μάργαρης), Γάσπαρης, Γιουκάι, Γ. Πατσής, Φώτου (70′ Σούμπασης), Μαργκεγκάι, Μ. Σουλιάδης (88′ Παπακοσμάς), Κυριακού (88′ Δ. Πατσής), Ι. Σουλιάδης, Αναστασιάδης (88′ Παπαδόπουλος).

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Νίκος Κιαπέκος): Αλατζάς, Λιάκος, Μορφούλης, Τάρλας (57′ Καντζούρας), Τηλιόπουλος, Βρέττος, Γραμματικόγιαννης (82′ Γκοϊντέσι), Καραντάκης, Γκούρλας, Σκριβάνος, Στεργίου.

eviasports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.