Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Μακρυκάπα-Μαντούδι 2-2 για την Α’ ΕΠΣΕ:


Στο γήπεδο Μακρυκάπας η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με το Μαντούδι, στην ένατη αγωνιστική της πρώτης τοπικής κατηγορίας Εύβοιας.

Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό με δυνατό σουτ του Τσούμαρη, με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια να έχουν και καλές προσπάθεια με Ζουζουλή στο 18′ (πέρασε έξω). Λίγο νωρίτερα οι ‘λύκοι’, που σταδιακά ανέβαζαν την απόδοση τους, απείλησαν για πρώτη φορά με σουτ του Ζουρμπουλή, στο 15′, που έφυγε έξω, ενώ στο 19′ το σουτ του Καραντάκη το απέκρουσε ο Αλατζάς. Ακολούθησε σουτ του Γκούρλα στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά (προηγήθηκε σουτ του Κικίδη που κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων), σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα του. Τελικά ο ΑΟΜ έφερε το ματς ‘στα ίσα’ στο 35′ με δυνατό σουτ του Στούπα στο 30′. Δέκα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα σουτ με τον Κουβούση που το απέκρουσε ο Τρίκκας. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο σκορ στο 53′ με κεφαλιά του Ζουρμπουλή κι έπειτα από σέντρα του Καραντάκη. Στο 66′ αποβλήθηκε ο Γκούρλας των ‘λύκων’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και τρία λεπτά μετά οι Μαντουδιανοί με τη σειρά τους ισοφάρισαν 2-2, με σουτ του Κουβούση. Αμφίρροπο το ματς και στη συνέχεια, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν και το τρίτο τέρμα. Οι γηπεδούχοι είχαν στην επανάληψη -πέρα απ’ το γκολ- τελικές προσπάθειες με Ντεγιάννη (49′: σουτ που πέρασε άουτ, 83′ εκτέλεση κόρνερ για γκολ που απέκρουσε ο Αλατζάς), Ζουρμπουλή (69′: σουτ που πέρασε άουτ), ενώ η Αναγέννηση απείλησε και με σουτ των Τριανταφύλλου (53′: άουτ), Ζουζουλή (72′: άουτ), Τσούμαρη (85′: άουτ), με το 2-2 να μην αλλάζει όμως το φινάλε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσακός/Πριόνας-Ιωάννου Ι.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 66′ Γκούρλας.

ΓΚΟΛ: 30′ Στούπας, 53′ Ζουρμπουλής-3′ Τσούμαρης, 70′ Κουβούσης.

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Άγγελος Βογιατζής): Τρίκκας, Λέκκας, Γκέκας, Κικίδης, Προβής, Πασάι, Ντεγιάννης (88′ Βουρδάνος), Γκούρλας, Ζουρμπουλής, Καραντάκης, Στούπας (82′ Παπαγεωργίου).

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Καντζούρας (67′ Λιάκος), Γ. Μορφούλης, Τάρλας (82′ Γκάγκαλης), Τριανταφύλλου, Κουβούσης, Μουτουσίδης, Τσούμαρης (90’+ Α. Μορφούλης), Μαναρίτσας, Ζουζουλής, Στεργίου.

 eviasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.