Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Για την αποχώρηση Αποστόλου απο τον ΣΥΡΙΖΑ


Από: Γιάνννης Χατζηχρήστος

ΕΡΓΑ και ΗΜΕΡΕΣ (Διαχείρισης και bullying κάθε άλλης άποψης) Ο ΣΥΡΙΖΑς έχει και ένα Τμήμα-Θεματική Επιτροπή Αγροτικού. 
 Αυτό λειτουργούσε τα 4 χρόνια της διακυβέρνησης Τσίπρα μόνο στην Αθήνα με όσους διαθέσιμους "είδα φως και μπήκα" υπάρχουν στο λεκανοπέδιο.
 
Κυρίως γεωπόνους-εμπόρους ή δημόσιους υπαλλήλους σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, 2-3 αξιολογους καθηγητες της Γεωπονικης και 2 ολοκληρους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες. 
 
Από αυτό το Τμήμα και ο δασονόμος για 4 χρόνια Υπουργός Αποστόλου. 
 
Κύριο, αν όχι μοναδικό, θέμα ενασχόλησης τους, οι επιδοτήσεις της ΚΑΠ και η διαχείριση τους.
 
Όταν τέθηκαν και 3 ακόμα θέματα ουσιαστικής αγροτικής μεταρρύθμισης, έπεσε άγριο bullying στους προτείνοντες:
 
🔺️Η αξιοποίηση παγίων 6δισ των χρεοκοπημένων αγροτικών συνεταιρισμών της εποχής ΠΑΣΟΚ για να δοθουν φτηνά κεφάλαια κίνησης στην αγροτική παραγωγή. Δεν έγινε τίποτα, προτιμήθηκε η "κάρτα Αγρότη " της Τράπεζας Πειραιώς με το 11% επιτόκιο (σχετικά και στο σχόλιο #1).
 
🔺️Η μετατροπή των χρεοκοπημένων στην ΔΕΗ συνεταιρισμών διαχείρισης Αγροτικού νερού (ΤΟΕΒ) σε ενεργειακούς συνεταιρισμούς ιδιοπαραγωγών ΑΕΠ. (Βλέπε σχόλιο #2 επί αυτού).
 
🔺️Η ανάπτυξη, σε συνεργασία με ελληνικούς ερευνητικούς φορείς, υπό την ΓΓ Ερευνας και Τεχνολογίας, συστημάτων ποιότητας αγροτοδιατροφικων πάνω σε τεχνολογίες ανίχνευσης του DNA. Δηλαδή παράνομες ελληνοποιήσεις και νοθείες τέλος. 
 
"Που πας καημένε Καραμητρο, αυτά εδώ δεν γίνονται. Και από που τα παίρνεις?", η απάντηση.
 
Έτσι, η ετσι νοούμενη ανανεωτική και όλα τα κιλά ριζοσπαστική Αριστερά, οδηγήθηκε σε τεράστια ήττα στον αγροτικό τομέα. Σε πολλές αγροτικές περιοχές, πίσω και από τα κομματιδια της άκρας Δεξιάς, που κυριολεκτικά αλωνίζουν σε αυτόν τον χωρο, το πραγματικό της αποτέλεσμα.
 
Τώρα αναχωρούν όπως εκείνος ο Ακάκιος με την ομπρέλα, που του ζητούσαν τα μακαρόνια να είναι Misko. Τώρα όμως καί αυτά είναι της Barilla.
 
Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς?
 
Προφανώς και νομιμοποιουμαι να κράζω τώρα. Ως θυμα bullying το διάστημα που υπηρέτησα ως αμισθος σύμβουλος του αναπληρωτή Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρωνη με ευθύνη αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Άλλο ένα θύμα του ίδιου "ανανεωτικου" bullying και αυτός...

 ΣΧΕΤΙΚΑ:


4 σχόλια:

  1. Διάβασα με μεγάλη προσοχή αυτά που γράφετε. Νοιώθω έκπληξη !. Μένω σε κάτι που ηταν παγιο αίτημα των αγροτών,σχετικά με τις ελληνοποιήσεις εισαγόμενων προιόντων με υπερκέρδη για τους μεγάλους και τον αφανισμό των ελλήνων παραγωγών .Κύριε Χατζηχρήστο δυστυχώς η νοούμενη ανανεωτική αριστερά με τις ενέργειες Αποστόλου απέτυχε παταγωδώς σε όλα τα επίπεδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθείς για τη πάρτη του, στα π@π@ρια τους, ένας λαός που τόλμησε να πιστέψει ότι κάτι μπορεί ν' αλλάξει! 40 χρόνια θα κυβερνάει ο Κούλης!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο το παρων αρθρο ερχονται 2 ερωτηματα 1)ισχυουν 2)αν ισχυουν γιατι ο κ. Χατζηχριστος τα λεει τωρα. Τι ειναι η ΚΑΠ που τοσο υποστηριζε ο Αποστολου και η κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα λέει τώρα αλλά από το 2016-17.πατηστε τους συνδέσμους κάτω από το κειμενο

      Διαγραφή

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.