Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Στήριξη των μελισσοκόμων της Βόρειας Εύβοιας με 150 τόμους μελισσοτροφής από τον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ



Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, συνεισφέρει άμεσα και ουσιαστικά στις πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας της Βόρειας Εύβοιας, που επλήγη από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού, ενισχύοντας την παραγωγική δραστηριότητα περισσότερων από 300 τοπικών μελισσοκόμων.



Σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ιστιαίας «Η Κυψέλη», ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αναλαμβάνει να εξασφαλίσει τροφή για περίπου 500 εκατομμύρια μέλισσες για τους επόμενους 6 μήνες. Η πρώτη παράδοση μελισσοτροφής, που καλύπτει πλήρως τις αυξημένες ανάγκες για την περίοδο του χειμώνα, πραγματοποιήθηκε ήδη.

Η δωρεά 150 τόνων μελισσοτροφής αποτελεί μέρος του ευρύτερου προγράμματος ευαισθητοποίησης «Bee Our Hero» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ για την προστασία της μέλισσας και την υποστήριξη του κλάδου μελισσοκομίας.

Σύμφωνα με τη διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου, Εύη Ιωαννίδου (στη φωτογραφία με διευθυντή του εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Αλιβερίου, Βασίλη Καμπάνη και τον πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού, Στάθη Αλμπάνη):

«Η δωρεά αυτή είναι μόνο η πρώτη από μία σειρά δράσεων που έχουμε σχεδιάσει και πρόκειται να υλοποιήσουμε με σκοπό την προστασία της μέλισσας για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και την ισορροπία του οικοσυστήματος»

stereaeconomy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.