Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Αγροτικός Σύλλογος Μαντουδίου-Λίμνης -Αγ.Αννας : Συνάδελφοι η κοροϊδία ξεχειλίζει!

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάδελφοι η κοροϊδία ξεχειλίζει


Πριν δυο εβδομάδες το κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλείς τους: κ. Τριαντόπουλο, κ. Αμυρά και κ. Κεδίκογλου παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη διαβεβαίωναν τους κτηνοτρόφους της περιοχής έγινε ο διαγωνισμός (διεθνής διαγωνισμός) και μέσα σε λίγες μέρες θα αρχίσει η προμήθεια ζωοτροφών.
Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, πριν δυο μέρες μάθαμε ότι όχι μόνο δεν υπήρχε διεθνής διαγωνισμός, αντιθέτως έγινε κλειστός διαγωνισμός με πρόσκληση από την περιφέρεια μόνο σε έναν επιχειρηματία ο οποίος δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και ο διαγωνισμός κρίθηκε άγονος, οπότε ξανά μανά από την αρχή με τις καθυστερήσεις που αυτό συνεπάγεται.

Είναι πλέον σοβαρά εκτεθειμένοι στα μάτια των κτηνοτρόφων τις περιοχής, τα κοπάδια όσα έχουν μείνει επειδή οι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος των ζωοτροφών , ψοφάνε από την πείνα στην κυριολεξία.



Τους καλούμε εδώ και τώρα να αφήσουν τα ψέματα και την κοροϊδία περί διεθνή διαγωνισμού και να προχωρήσουν άμεσα ή σε ανοιχτό διαγωνισμό με μείωση του χρόνου ένστασης ώστε να τελειώνει γρήγορα και να πάρουν οι κτηνοτρόφοι ζωοτροφές ή να προχωρήσουν σε απευθείας πληρωμή με επιταγές voucher οι οποίες θα στοχεύουν μόνο σε αγορά ζωοτροφών από τους κτηνοτρόφους.

Να είστε σίγουροι ότι οι αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι της περιοχής μην αντέχοντας άλλο την κοροϊδία και τα ψέματα θα δώσουμε ηχηρό Αγωνιστικό παρόν στις κινητοποιήσεις που θα αρχίσουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη διεκδικώντας συνολικά λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που οδεύουν να μας διώξουν.


Καλούμε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους να πάρουν μαζικά μέρος στις πολύμορφες κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μας το επόμενο διάστημα.


Κηρίνθος26/01/2022 
 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια οσο το δυνατόν φιλτράρονται ως προς το ύφος και το ήθος τους.
Kάθε υβριστικό ,προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται .
Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις.
Ο κάθε σχολιαστής υπογράφει ηλεκτρονικά το σχόλιο του και είναι υπεύθυνος έναντι των νόμων.
Το ΜΑΝΤΟΥΔΙ NEWS δεν ενστερνίζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα γράφουν οι αναγνώστες στα σχόλια τους.